Angela Gheorghiu celebrează 9 ani de iubire alături de iubitul cu 22 de ani mai tânăr

Ultima actualizare:

Angela Gheorghiu, 56 de ani, a celebrat nouă ani de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, cu 22 de ani mai tânăr, Mihai Ciortea. Soprana a publicat pe rețelele de socializare o fotografie superbă alături de partenerul ei de viață. De altfel, i-a transmis și un mesaj emoționant.

image

Soprana Angela Gheorghiu celebrează 9 ani de iubire cu Mihai Ciortea, 34 de ani, tânărul stomatolog care a reușit să o seducă pe artistă, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei de 22 de ani. 

Citește și: Cezar Ouatu, lovitură neașteptată pentru Angela Gheorghiu! Ce spune despre fosta iubită întrece bariera imaginației

Angela Gheorghiu și iubitul ei au petrecut o vacanță de vis la Viena, un loc extrem de romantic unde cei doi îndrăgostiți s-au simțit absolut minunat. În imaginile de pe contul de Instagram, radiază de fericire, în timp ce este ținută în brațe de iubitul ei, Mihai Ciortea. Amândoi sunt cu zâmbetul pe buze și par a fi într-o armonie deplină, în timp ce se bucură de momente superbe în compania celuilalt. 

Vezi și: Angela Gheorghiu: «Am fost mințită, dusă cu vorba». Adevăratul motiv al conflictului cu Cristian Măcelaru

Angela Gheorghiu i-a transmis partenerului ei mai tânăr un mesaj emoționant, cu ocazia a nouă ani de relație. 

«Îți mulțumesc, Mihai, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă dragostea adevărată, ești și vei rămâne totul pentru mine», a scris soprana pe social-media. 

Nu rata nici: Cât de spectaculoasă este soprana Angela Gheorghiu la 56 de ani!

Angela Gheorghiu și Mihai Ciortea s-au cunoscut în 2013, la puțin timp după ce soprana a încheiat un mariaj de 17 ani, cu tenorul Roberto Alagna, pe care l-a acuzat de abuz domestic. 

Mihai Ciortea era doar un fan al sopranei, însă a reușit cumva să treacă de barierele ce-i despărțeau, iar acum creează un cuplu solid de nouă ani. 

„Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă!

Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi ca doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt”, a dezvăluit Angela Gheorghiu pentru Elle, acum ceva vreme. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net