Cezar Ouatu, lovitură neașteptată pentru Angela Gheorghiu! Ce spune despre fosta iubită întrece bariera imaginației

Cezar Oatu și Angela Gheorghiu au avut o relație destul de scurtă, dat fiind faptul că iubirea dintre ei a durat doar un an. S-a zvonit ani buni că tenorul s-ar fi cuplat cu soprana de ochii lumii, însă el a negat toate aceste zvonuri cu vehemență. Recent, Anghela Gheorghiu a transmis că ea nu datorează nimic statului român, iar Cezar Ouatu a ieșit la atac!

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg

 Angela Gheorghiu consideră că fiecare om merită să ofere ceva statului în care se naște, inclusiv artiștii, indiferent de nivelul la care se află, însă ea transmite că nu are nicio datorie față de țara sa natală, România. Întrebat despre afirmațiile fostei sale iubite, Cezar Gheorghiu a mărturisit, incisiv, că acestea au fost făcute, probabil, pentru că soprana nu a susținut concerte aici.

S-ar putea să îți placă și: Scandal în lanț la Eurovision! Cezar Ouatu și compozitorul Mihai Alexandru, «la cuțite» cu Cristian Faur

‘’Probabil dumneai a zis asta pentru că, paradoxal, un artist de talia ei a cântat peste tot, mai puțin la noi în țară. Dar se întâmplă ca artiști mari de afară să nu aibă acces la ei în țară. Suntem diferiți ca și concepție. Probabil dezamăgirea ei cumva e justificată în viziunea sa.

Eu îmi doresc și pentru ceilalți artiști, mici, mari, pe care-i și promovez, și le recomand tuturor să nu se raporteze doar la scenele din România. În momentul în care ai reușit să pătrunzi afară, e ca o balanță a valorii. La noi din punct de vedere muzical e cu dus și întors. Dar nu trebuie să uiți de unde ai plecat. Chiar dacă nu ai cântat aici, ai o datorie morală și prin simplu fapt că te-ai născut aici’’, a declarat tenorul, pentru Impact.ro.

Nu rata nici: Ce spune Cezar Ouatu despre despărţirea de logodnica sa, Andreea Vilău

Cezar Ouatu, atac dur la Angela Gheorghiu: „Nu mi-am dorit să fiu prietenul, amicul ei”

După ce s-au despărțit, Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu nici că și-au mai vorbit vreodată, decizând să întrerupă orice legătură. Ei bine, în acest context, foarte multe persoane au susținut că tenorul s-ar fi cuplat cu soprana pentru faimă și pentru a se propulsa în carieră, însă el neagă totul.

 Ba chiar spune că nu a primit niciun fel de ajutor din partea ei, în afară de colaborările pe care le-au avut de-a lungul timpului. A mers atât de departe încât a spus că nu ar mai cânta vreodată alături de fosta lui iubită și nici soprana nu s-a lăsat mai prejos și susține că preferă să cânte cu copiii pe care îi promovează.

’Nu… Să spună Angela Gheorghiu dacă m-a ajutat cu ceva. Nu mi-am dorit să fiu prietenul, amicul ei. Ăsta devenise numele meu. Îmi respect prea mult tatăl și mă cheamă Cezar Ouatu, nu amicul dumneai. Mi-am permis să-mi păstrez și să-mi duc numele de familie mai departe. Nu mă aflu printre cei pe care i-a ajutat și promovat. Noi am avut doar două-trei colaborări împreună. Dar e un om extraordinar care a ajutat foarte mulți dirijori, cântăreți, care au cântat cu domnia sa și vorbim de scene mari de afară. Dar când ajuți, nu-i obligatoriu să și primești ceva.

Poate de aici și supărarea ei. Îmi pare rău că noi ar trebui ca români să ne respectăm mai mult artiștii care contează. Uităm foarte repede, ne raportăm la artiști cu câteva milioane de vizualizări. Multe legende au murit extrem de sărace. De ce oare? La noi îți aruncă o stea din aia de la președinție, cu care mori de foame. Ca artiștii mari să fie mândri, ar trebui să fie mai protejați. Zona asta e uitată. Dar la ce circulă la noi prin țară la nivel muzical… Dacă nu asculți Dani Mocanu, nu ești în râdul lumii’’, a mai precizat tenorul, pentru sursa citată anterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Harta canicula Europa sursa foto Copernicus jpg
image
image
image
image
image
image
jador jpg
Gabriel Dorobanțu. Sursa foto: arhivă Click!
image png
image png
dani otil urs jpg
Banner Gogu Neagoe
image png
foto1 elena ionescu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net