Andreea Antonescu, graviduța sexy! E pe ultima sută de metri cu sarcina. Uite-o cum zbârnâie pe tocuri

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andreea Antonescu numără clipele până când va aduce pe lume cel de-al doilea copil! Andreea este într-o formă de zile mari și arată trăsnet! Nici când era tânără, la prima sarcină, nu arăta așa de bine! Solista nu s-a îngrășat deloc, zbârnâie pe tocuri, fiind prezentă pe la toate evenimentele.

Pe Andreea Antonescu a doua sarcină a întinerit-o, pur și simplu! Solista stă să nască, din clipă în clipă, dar face maraton pe la evenimentele mondene! Toată lumea se miră când o vede cât de fâșneață este.

Jumătatea trupei Andre a rămas însărcinată la 40 de ani, iar această a doua sarcină a schimbat-o total! În loc sa stea acasă să să-și aștepte sorocul, în vârful patului, artista are activitate, nu glumă.

Prezentă la lansarea unei clinici de recuperare, solista a lăsat pe toată lumea mută de uimire atunci când a apărut îmbrăcată într-o rochie roșie, mulată pe burtica proeminentă.

Invitații au făcut ochii mari când au văzut-o cum se învârtea pe tocuri, precum un titirez! Andreea a mărturisit că se simte foarte bine și că aceasta doua sarcină e floare la ureche pentru ea, deși are 40 de „primăveri” la activ.

La 20 de ani eram cât un balon, mă umflasem toată! Acum, la 40 de ani, ma învârt pe tocuri. Nu am decât o burtică mică, atât! E incredibil! Și mă simt într-o mare formă! Mă îngrășasem 20 de kilograme atunci când am fost gravidă cu Sienna!”, a povestit vedeta colegelor prezente la eveniment, care i-au invidiat forma fizică.

La ce a poftit graviduța Andreea Antonescu?

Nici nu a intrat bine graviduța noastră s-a înfipt direct la candy-barul pregătit în incinta clinicii, mărturisind că a avut ceva pofte în sarcină, mai ales la dulciuri.

Tocmai ce am înfulecat vreo trei felii de tort! Mai merge, însă! Mai bag niște dulciuri, dacă tot aveți! Port și tocuri, așa e! Nu am probleme de astea! Mă simt super bine!”, le-a mai mărturisit cântăreața celor prezenți.

Andreea Antonescu este gravidă în cea de-a noua lună de sarcină, deci așteaptă, din clipă în clipă, să-i vină sorocul. Artista a uimit pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată și că va avea o fetiță cu jurnalistul Victor Vrînceanu. 

Cântăreața de la trupa Andre mai are o fetiță, pe Sienna, în vârstă de de 11 ani, rezultată din mariajul cu omul de afaceri Traian Spak. Cei doi nu mai formează un cuplu de 5 ani și au reușit, însă, sfârșit să divorțeze, în urmă cu două luni.

Pentru a finaliza divorțul,  Andreea Antonescu s-a dus tocmai în S.U.A. ca să încheie socotelile cu fostul soț, de la care a rămas, în urma partajului, cu o casă în America. 

„Da, am divorțat. Nu îmi doresc să dau detalii despre acest lucru. Mi se par prea intime aceste lucruri", a declarat Andreea Antonescu, recent, pentru Click!.

Andreea Antonescu și omul de afaceri Traian Spak au decis să divorţeze după nu mai puțin de opt ani de mariaj. Divorțul a fost grăbit de faptul că Andreea a rămas însărcinată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net