Apariții una și una. Cum s-au îmbrăcat vedetele la Viva Influencers Party! Ce au înțeles din dress code-ul „sicilian inspiration”!

#Exclusiv Click!

Sunt două petreceri pe an în care vedetele se mobilizează de la mic la mare și își doresc să fie cele mai frumoase, cu adevărat de revistă.

Este vorba despre evenimentele organizate de revista Viva și chiar aseară a avut loc Viva Influencers Party pe terasa unui mall cunoscut din București.

S-au dat premii, s-a ascultat muzică italienească, iar dress code-ul evenimentului  a fost  „sicilian inspiration”. Nu toate persoanele publice au îmbrăcat ținute sau rochii cu lămâi, însă au încercat să fie cât de cât în ton cu ținuta impusă de eveniment. 

Prezentatorul „Survivor”, la braț cu soția

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, proaspăt întors dintr-o vacanță romantică de la Paris, a fost și maestrul de ceremonii de la Viva Influencers Party. A venit însoțit cu partenera sa de viață și au fost în centrul atenției. Domnul Dan a purtat un costum deschis la culoare, cu pantaloni și încălțări crem și sacou încadrelat, în culori calde, iar Ana Pavel, soția vedetei, a fost foarte elegantă, optând pentru o rochie cu dantelă neagră, care i-a lăsat umerii goi.

Carmen Brumă, apariție de revistă

Carmen Brumă a fost „Lady în red" de-a dreptul la petrecerea Viva cu tentă siciliană. Vedeta a atras toate privirile cu silueta ei, dar și rochia a pus-o în valoare, la care a asortat o pereche de pantofi galbeni, aceeași culoare ca a genții, un accesoriu necesar în completarea ținutei.

„Roșu și galben sunt culorile din steagul Siciliei, iar la geantă am legat o eșarfă cu lămâi", a precizat Carmen Brumă în descrierea ținutei sale.

Fiica lui Minune, premiată

Karmen Simionescu, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a fost premiată aseară pentru activitatea sa în domeniul online, ca influencer. Ea a venit însoțită de sora ei mai mică, Adriana Simionescu, dar și de echipa de stiliști care îi stau alături. Karmen a purtat o rochie de culoare neagră, extrem de decoltată în partea bustului, cu tentă mai mult de flamenco. Artista a fost și ea în centrul atenției și a avut zâmbetul mare și extrem de alb, la purtător.

Oana Roman s-a pregătit temeinic pentru petrecere

Oana Roman și-a făcut special pe comandă o rochie cu lămâi pentru a respecta așa cum se cuvine dress code-ul evenimentului, „sicilian inspiration". Vedeta a fost la eveniment cu fiica ei, Isa, care a purtat și ea puțin galben, mama și fiica fiind frumos asortate.

Andreea Antonescu, apariție fatală

Andreea Antonescu a venit direct din America și după ce s-a odihnit puțin și și-a revenit cu fusul orar, vedeta a bifat primul eveniment monden din această toamnă. Artista a fost extrem de sexy, purtând o rochie tot cu lămâi, cu decolteu adânc, foarte scurtă și cu crăpătură pe picior. Și-a pus lentilele de contact albastre și a fost cea mai admirată.

Oana Ioniță a făcut un anunț surpriză

Oana Ioniță a optat să poarte o pălărie și un costum din două piese în nuanțe de negru și argintiu. Fosta bebelușă a "Cârcotașilor" a fost fericită să anunțe că și-a lansat podcastul „În pași de dans".

Andreea Tonciu a purtat o rochie scurtă, în nuanțe de alb și albastru, potrivindu-se de minune cu tema și dress code-ul evenimentului. Vedeta a fost extrem de relaxată, binedispusă, și cu picioarele lungi la vedere.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, lecție de eleganță

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, un cuplu discret și foarte asortat. Actrița a purtat un costum din două piese, cu taior și pantaloni, iar artistul și juratul de la "Te cunosc de undeva" a asortat la blugi o cămașă mov și un sacou închis la culoare. Cei doi soți, au fost, ca de obicei, eleganți și stilați.

Prima apariție a Laurei Cosoi după naștere, la un eveniment monden

Laura Cosoi, proaspătă mămică de patru fete, și-a reluat din plin activitățile. A lăsat-o pe mezina familiei, Aida, pe mâini bune, cu soțul ei și surorile micuței, și a ieșit la Viva Influencers Party alături de bunele sale prietene, Adela Popescu și Ada Condeescu, promovând din plin apariția filmului în care joacă împreună, „Retreat Vama Veche". Laura Cosoi s-a îmbrăcat în negru.

Adela Popescu și Ada Condeescu au fost mai relaxate și mereu cu zâmbetul pe buze. Adela Popescu a îmbrăcat o cămașă albă, fustă lungă, roșie, din paiete, asortate cu ciocate albe, în timp ce Ada Condeescu a purtat o bustieră, fustă și sacou.

Elena Gheorghe a întreținut atmosfera

Elena Gheorghe, care a și cântat și a încins atmosfera la Viva Party Influencers, a purtat o rochie scurtă, cu model în culori alb-albastru, extrem de potrivită pentru această petrecere.

Mihai și Laura Onilă au fost un cuplu plin de culoare. Soția artistului a purtat un costum fin, portocaliu, iar Mihai Onilă s-a asortat cu partenera lui de viață,  îmbrăcând, la fel, o cămașă de culoare orange, cu pantaloni negri. Mihai Onilă și soția lui au socializat la un moment dat cu Dinu Maxer și iubita acestuia, Magdalena Chihaia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net