Daniel Pavel, surprins de frumoasa lui soție cu o escapadă romantică la Paris, de ziua lui! „Anuța îmi este ghid!"

#Exclusiv Click!

Domnul Dan sau prezentatorul show-ului Survivor de la PROTV, Daniel Pavel, a fost sărbătorit așa cum se cuvine de ziua lui de frumoasa lui soție, Ana.

Vedeta TV  a împlinit 47 de ani pe 8 septembrie și  și-a primit cadoul binemeritat. Pentru că nu a ajuns până acum în capitala Franței și "Orașul Îndrăgostiților", mai precis la Paris, Domnul Dan a făcut-o acum, la ceas aniversar. Soția i-a fost ghid iar prezentatorul Survivor România s-a simțit minunat. S-au îmbrăcat amândoi elegant și au luat la pas cele mai frumoase străzi ale Parisului, vizitând tot ce se poate dintre atracțiile turistice și ajungând în cele din urmă la un super restaurant unde sărbătoritul a fost răsfățat cu preparate culinare pe măsură.

„Momentan suntem pentru câteva zile la Paris. Eu, pentru prima oară, unde ghid mi-e Anuța, iubitoare a orașului, aşa, post ziua mea", ne-a mărturisit Daniel Pavel, direct din "inima" Parisului. Și Ana Pavel, soția omului de televiziune, este foarte încântată de această călătorie la Paris, acolo unde revine mereu cu plăcere.

„Ghici ce? După 3 ani este și mai bine! (...) Prima zi în Paris, după pandemie. Am găsit un oraș vibrant și încă se simte aerul Jocurilor Olimpice. Astăzi a fost despre a sărbători viața și în special sănătatea. Sunt fericită să fiu din nou în Paris, de această dată căsătorită cu tine, omul meu minunat", a notat și soția lui Daniel Pavel pe social media.

Abia așteaptă luna miere din America

Daniel și Ana Pavel așteaptă cu nerăbdare să plece în luna de miere pe care își doresc să o petreacă în America.

Cei doi s-au căsătorit în această vară și au avut parte de o nuntă fastuoasă la Palatul Știrbey de la Buftea. Domul Dan spune că nu s-a schimbat nimic în cuplul lor de când s-a căsătorit doar că trebuie să se obișnuiască cu verigheta pe care soția lui nu îl lasă să o scoată deloc de pe deget.

Eu n-aveam bijuterii de tip inel, în general. Dacă se întâmplă să am, seara le scot. După prima noapte, după nuntă, am pus verigheta deoparte și în ochii absolut halucinanți ai Anuței, că ea are niște ochi magnifici, a făcut ochii mari și mi-a spus: “Nu, pune la loc, verigheta se poartă”. Și atunci am realizat o chestie care poate părea la mintea cocoșului, că eu urmează să o am “for life” ( n.r.: pe viață). Deci asta e o schimbare. Mare pentru mine, micuță aici pe deget, faptul că trebuie să o port tot timpul. În rest, același nivel de iubire și de altruism pe care îl avem unul pentru celălalt", ne-a declarat Daniel Pavel într-un recent interviu pentru Click! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
nunta jpg
pro tv facebook jpg
Banner Nicoleta Nucă
image
actualitate.net
image
actualitate.net