Averea Marinei, fiica lui Teodor Meleșcanu, soția regretatului Peter Imre

Marina Meleșcanu, 53 de ani, soția regretatului Peter Imre, 60 de ani, decedat vineri, 1 iulie, este fiica fostului ministru Teodor Meleșcanu. Medic stomatolog și cadru didactic cu o activitate intensă în cadrul Facultății de medicină dentară din București, Marina este o femeie realizată.

Marina și Peter Imre s-au căsătorit în toamna anului 2006, fiind vechi prieteni, de peste 10 ani, la acea vreme. Din ultima declarație de avere depusă de profesoara universitară aflăm că pe soț, de fapt, îl chema Imre Petre Ludovic.

Au fost căsătoriți aproape 16 ani

Mariana a făcut liceul în Elveția, dar și-a luat bacalaureatul la București, depinzând, probabil, de activitatea diplomatică a tatălui. În 1998, termină Facultatea de medicină dentară și în 2005 susține cu succes teza de doctorat.

Membră în conducerea facultății, din cadrul Universității de medicină și farmacie „Carol Davila”, Marina Meleșcanu Imre a reușit să agonisească o avere frumoasă, alături de cel care i-a fost soț.

Citește și: Dinu Patriciu s-a războit cu Peter Imre! Fiica lui l-a dat apoi în judecată

Ea deține mai multe terenuri și apartamente în București sau județul Ilfov, moșteite sau dobândite împreună cu soțul. Cele mai impresionante bunuri declarate sunt colecția de artă deținută și evaluată la 62.000 de euro sau colecția de bijuterii de 40.000 de euro.

Și ca antreprenor, Mariana Meleșcanu Imre a susținut o companie privată, din zona Dorobanți, din Capitală cu un împrumut de peste 360.000 de lei. Până în 2032, însă ea trebuie să returneze peste 170.000 de euro și dobânzi, pentru a acoperi două credite încheiate în urmă cu 10 ani.

Salariu lunar de aproape 10.000 de lei

Lunar, Marina Meleșcanu Imre încasează, cumulat, sub 10.000 de lei, din activitatea didactică universitară și de la Colegiul medicilor stomatologi. Anual, din chirii, își mai rotunjește veniturile cu 34.000 de lei.

Marina Meleșcanu Imre este fiica fostului diplomat și ministru, cu regretata sa soție, felicia, fostă prezentatoare TV, decedată în 2004. 

Recunosc că am fost tentată de televiziune, jurnalism, după modelul mamei mele. Uneori, şi politica m-a tentat, după modelul tatălui. Totuşi am ales să urmez sfatul doamnei doctor Aslan(n.r. Ana Aslan), pentru că pe mine mă reprezintă mai bine.

Citește și: Peter Imre, o viață de film! Destinul potrivnic și detaliile necunoscute despre relația cu Corina Dănilă

Și, în fiecare zi care a urmat, m-am convins că am făcut alegerea care mi se potriveşte perfect. Carierele părinţilor sunt ale lor, îi definesc şi împlinesc pe ei, însă fiecare trebuie să-şi găsească drumul propriu în care să-şi poată exprima măsura propriei valori”, mărturisea, în 2019, Marina Meleșcanu Imre, citată de Fanatick.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg