Avocatul lui Dan Diaconescu, noi informații despre scandalul sexual: ,,Este un element îngrozitor de șantaj”

Fostul om de televiziune Dan Diaconescu este acuzat pentru săvâșirea a două acțiuni sexuale cu un minor și alte două infracțiuni pentru folosirea prostituției infantile, ambele în formă continuată. Noi informații ies la iveală după ce a fost trimis în arest la domiciliu.

Dan Diaconescu implicat într-un scandal sexual. FOTO: Inquam
Dan Diaconescu implicat într-un scandal sexual. FOTO: Inquam

 „A întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale, în mod consimţit şi repetat, contra unor sume de 300-400 de lei, cu două persoane vătămate minore, surori gemene, în vârstă de 15 ani”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Avocatul lui Dan Diaconescu a făcut noi dezvăluiri în urmă cu doar câteva ore și susține faptul că fostul patron OTV a fost șantajat chiar de către minorele cu care ar fi înreținut relații sexuale.

Alexandru Murărescu: ,,Este un elemente îngrozitor de șantaj”

Potrivit informațiilor oferite de avocatul Alexandru Murărescu, se pare că întreaga poveste a șantajului își are începutul în urmă cu acum doi ani.

Acesta susține că cele două tinere cu care clientul său a întreținut relații sexuale l-au șantajat cu un clip video incriminator și l-au amenințat că vor face totul public. De asemenea, Dan Diaconescu a aflat că fetele erau minore abia în urma șantajului.

,,Dan Diaconescu a aflat că fetele erau minore după momentul șantajului”, a continuat avocatul, potrivit Antena 3 CNN, adăugând faptul că ,,este un element îngrozitor de șantaj”.

Alexandru Murărescu a refuzat să precizeze dacă Dan Diaconescu a căzut în plasa fetelor și le-a oferit suma de bani cerută pentru a nu face public videoclipul incriminator cu el.

De asemenea, avocatul a precizat că fostul patron OTV nu a depus plângere împotriva celor două minore.

Dan Diaconescu, trimis acasă de Judecătoria Constanța

Dan Diaconescu. FOTO: Arhivă presă
Dan Diaconescu. FOTO: Arhivă presă

În ziua de vineri (7 aprilie), Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a cerut instanței să emită ordin de arestare preventivă pentru Dan Diaconescu, pentru o perioadă de 30 de zile. Judecătorii din Constanța au respins cererea, însă au dispus luarea măsurii de arestare preventivă la domiciliu.

În momentul de față, fostul jurnalist se află în locuința sa din București, însă are obligația de a îndeplini câteva reguli în toată perioada în care persistă arestul la domiciliu:

-să nu părăsească imobilul situat în Bucureşti (adresa de domiciliu – n.r.) fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza;

-să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, ori de câte ori este chemat;  să nu comunice cu persoanele vătămate sau cu membrii de familie ai acestora, respectiv cu martorii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
oana roman pepe raluca pastrama jpg
Banner Alin Oprea
banner  carmen grebenisan png
banner caini png
Karmen Minune are o familie frumoasă
KYLIE JENNER LENJERIE INTIMA ELLE jpg
IMG 6943 jpeg
christina aguilera halloween brad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net