Dan Diaconescu, primele declarații după ce s-a dispus arestarea sa la domiciliu: „A fost masacru”

Ultima actualizare:

În ultimele zile, Dan Diaconescu, fostul patron al televiziunii „OTV”, s-a aflat în atenția presei, dar și a anchetatorilor. Fostului jurnalist i se aduc acuzații extrem de grave, acesta fiind acuzat că a întreținut relații intime cu minore.

Dan Diaconescu, implicat într-un scandal sexual cu minore / Foto: Inquam
Dan Diaconescu, implicat într-un scandal sexual cu minore / Foto: Inquam

După ce a petrecut o noapte în arestul Poliției Constanța, Dan Diaconescu s-a întors acasă. Fostul patron al „OTV” va petrece 30 de zile în arest la domiciliu, acesta fiind acuzat că a întreținut relații intime cu două minore.

Se pare că ancheta a fost demarată după ce telefonul uneia dintre victimele sale a fost percheziționat în urma unui furt. Referitor la acuzațiile ce i-au fost aduse în ultimele zile, Dan Diaconescu a făcut declarații exclusive la postul de televiziune Antena 3. Acesta speră că lucrurile se vor rezolva, fiind de părere că tot scandalul în care este implicat nu este decât o „înscenare juridică”. 

Dan Diaconescu: „Să sperăm că ușor, ușor se va dovedi că totul a fost o înscenare juridică”

De asemenea, Dan Diaconescu declară că, cu doar câteva zile înainte ca mascații să descindă la locuința sa, ar fi fost anunțat de către domnul Morăsescu, că interdicția sa în televiziune, dar și în alte activități, a fost redusă cu un an și jumătate.

„A fost masacru! Masacru! Un linșaj! Dar să sperăm că ușor, ușor se va dovedi că totul a fost o înscenare juridică. Cu două sau trei zile înainte ca mascații să intre peste mine, domnul Morărescu, m-a anunțat că interdicția mea de televiziune și alte activități, s-a scurtat cu un an și ceva", a declarat Dan Diaconescu, potrivit site-ului Antena 3.

Vă reamintim faptul că magistrații au respins propunerea înaintată de către Parchetul Judecătoriei Constanța de a-l aresta preventiv pe fostul om de televiziune pentru 30 de zile, în urma acuzațiilor de comitere a infracțiunilor de act sexual cu un minor, și au decis în schimb să îl plaseze sub arest la domiciliu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net