Bernadette, de la „Puterea Dragostei”, a ajuns la perfuzii din cauza fostului iubit: «Îmi este frică»!

Bernadette Laszlo, una dintre fostele concurente ale emisiunii „Puterea Dragostei" trece prin momente delicate. Frumoasa blondă s-a despărțit de Radu Căpățână și procesează greu șocul separării. Mai mult, a ajuns la spital din cauza stărilor de rău și a avut nevoie de ajutorul medicilor. 

Bernadette Laszlo
Bernadette Laszlo

Bernadette Laszlo și Radu Căpățână formau un cuplu de aproximativ un an. Au bifat împreună mai multe vacanțe spectaculoase și nimic nu prevestea separarea. Cu toate acestea, Bernadette Laszlo susține că existau mici indicii care arătau că relația dintre ei se apropie de final. În ciuda faptului că legătura se răcise, Bernadette a continuat să spere, până în ultimul moment, că iubitul ei va reveni la sentimente mai bune. 

Bernadette a ajuns la spital, după mai multe zile în care s-a simțit rău

Bernadette nu a putut procesa ușor durerea cauzată de despărțire. Fosta concurentă a ajuns la spital, după ce a acuzat stări de rău. Medicii i-au făcut o perfuzie și au examinat-o. Bernadette a vorbit despre clipele dificile prin care a trecut și a dezvăluit care este, în prezent, starea sa de sănătate. 

„De o săptămână jumate nu prea pot să mai mânănc absolut deloc, mi-a fost foarte rău și am stări de vomă. Am ajuns la perfuzii că mi-a scăzut foarte rău imunitatea și nu mai am vitamine în corp. M-am dus la spital, că nu mai puteam. N-am mâncat 3 zile nimic. Medicii mi-au spus că este lipsă de calciu și că am imunitatea scăzută. Eu am și problome cu inima și fac foarte ușor atac de panică", a povestit Bernadette. 

Citește și: Andra Volos de la Puterea Dragostei, sărut pasional cu o altă femeie

Deși nu se simte tocmai bine, iar separarea a lăsat urme adânci din punct de vedere emoțional, Bernadette speră că își va reveni încet-încet și-și va recăpăta tonsul avut înainte.

„Eu sunt foarte emotivă și sensibilă, îmi fac foarte multe gânduri. Îmi este frică. Am de gând să trec peste aceste lucruri, pentru că sunt foarte slăbită în ultima perioadă și simt că nu sunt eu fata asta, dar sper să-mi revin și să fie totul bine'', a declarat aceasta la AntenaStars. 

În emisiunea matrimonială difuzată de KanalD, Bernadette a format un cuplu alături de Philip. Relația lor nu a fost una de lungă furată, iar după aproximativ un an și-au spus adio. Concurenta l-a acuzat pe bărbat de violență domestică și a povestit că a fost agresată de el în plină stradă, în timp ce petreceau în Centrul Vechi al Capitalei. Anul trecuct, Berna anunța că este fericită alături de Radu Căpățână, dar iată că nici povestea lor nu a avut un final fericit. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook șInstagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net