Bianca Drăgușanu s-a apucat să vândă peruci. Stați să vedeți cum îi stă cu cea brunetă: e de nerecunoscut!

Ultima actualizare:

De la culori - roșcat, blond, șaten, brunet – la diferite tunsori și coafuri, nu este ceva nou că Bianca Drăgușanu (41 de ani) este adepta perucilor. După ce a declarat anterior că trucul ei de a arăta mereu impecabil este purtarea acestor meșe, acum, vedeta s-a apucat să le și vândă.

Sigur nu ai mai văzut-o pe Bianca Drăgușanu brunetă (foto: Instagram)
Sigur nu ai mai văzut-o pe Bianca Drăgușanu brunetă (foto: Instagram)

Pasionată de machiaj, chirurgie plastică și tot ceea ce înseamnă frumusețe, Bianca Drăgușanu apelează la un mic truc pentru a arăta mereu spectaculos. Și acela este purtarea perucilor – și asta, potrivit ei, deoarece dorește să nu își mai vopsească și să își coafeze părul, pentru a îl ajuta să se regenereze și să crească.

De la bob scurt la păr lung ondulat, naturale sau sintetice, și diponibile în toate culorile, Bianca face acum reclamă la ele pe pagina ei de Instagram. „Ai nevoie de o schimbare rapidă de look? Vezi aici site-ul nr 1 în Ro de peruci și extensii”, a fost mesajul divei, însoțit de o serie de fotografii.

Își achiziționează perucile de la un singur magazin

Nu este ceva nou că diva nu își ține părul natural, știm cu toții de ani buni că a apelat mereu la extensii pentru a avea un păr bogat și mereu aranjat. Iar mai nou, la aceste peruci. Bianca are încredere într-un singur magazin de unde își achiziționează meșele și la care nu ezită să facă mereu reclamă pe rețelele sociale.

De asemenea, ea a mai mărturisit anterior că nu și-a mai vopsit deloc părul în ultimii trei ani și l-a coafat foarte rar. Fapt cu care diva se mândrește, deoarece acum este de părere că are un păr superb, chiar dacă încă nu este dispusă să renunțe la colecția ei de extensii și peruci.

Ce-i drept, ne-am cam obișnuit cu schimbările dese de look ale Biancăi, iar fotografiile publicate pe rețelele ei de socializare ne arată că orice și-ar face la păr, arată spectaculos. Cel puțin asta este părerea fanilor, care nu au ezitat să o laude când au văzut-o pe divă brunetă. 

Dacă îți dorești o schimbare de look, poți cu ușurință să apelezi la aceste extensii și meșe, dar va trebui să scoți o „mică” sumă din buzunar - prețul unei peruci începând de la 3.000 de lei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net