Bianca Drăgușanu s-a hotărât. A luat o decizie importantă și are mari speranțe: „Zici că am fost chioară atâția ani”

Bianca Drăgușanu (42 de ani) este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul autohton, mai ales din cauza operațiilor estetice la care a apelat de-a lungul timpului. Recent, fosta asistentă TV și-a exprimat nemulțumirea cu privire la una dintre intervenții. Ce regret are?

Bianca Drăgușanu, nemulțumită de forma buzelor
Bianca Drăgușanu, nemulțumită de forma buzelor

„Zici că am fost chioară”

Bianca Drăgușanu nu și-a neglijat niciodată imaginea și a apelat la cele mai complicate și costisitoare operații estetice pentru a se „tuna”. Nici acum nu renunță, căci recent, fosta asistentă TV s-a declarat dezamăgită de aspectul buzelor sale. Nu doar o dată a apelat la injectarea cu acid hialuronic, ci de mai multe ori, însă acum este complet nemulțumită de felul în care arată buzele sale.

Vedeta și-a topit acidul de câteva ori, iar ulterior și-a refăcut augmentare, însă niciodată nu a ajuns la rezultatul dorit. De curând, aceasta a publicat un Instastory în care subliniază faptul că a fost inconștientă și că nu a observat că buzele ei arătau „oribil”. De data aceasta, fosta parteneră a lui Victor Slav speră ca rezultatul să fie wow.

„Zici că am fost chioară atâția ani cu buzele alea oribile. Le-am topit de 5 ori și tot nașpa le-am reinjectat. Să vedem acum cum ne iese treaba”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, despre injectarea buzelor / Foto: Instagram
Bianca Drăgușanu, despre injectarea buzelor / Foto: Instagram

Ce operații estetice are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu a ezitat niciodată să recunoască intervențiile estetice la care a apelat, de-a lungul anilor. Vedeta a avut curajul să își facă implant mamar, implant fesier, rinoplastie, botox, acid hialuronic, dar și-a dorit să își facă și o alungire a ochilor, drept pentru care a spus „Da” unei astfel de intervenții.

În urmă cu câteva luni, fosta prezentatoare mărturisea că are de gând să își facă un lifting facial, pentru că fața ei a fost „stricată” din cauza formei buzelor.

„Am foarte mari emoții. Vă prezint astăzi echipa de doctori care urmează să mă opereze în următoarele zile. Urmează să îmi fac o intervenție de lifting facial, dar teoretic vreau să îmi repar toată fața. Fața mea a fost stricată în primul rând de forma buzelor pe care o am și pe care am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost, iar acum sunt cu echipa de doctori care încearcă să mă repare și cred că o să fie cu succes”, mărturisea ea pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
440786466 7446706332064342 4683663588134894571 n jpg
Banner Stefan Bănică Stela Enache
sorin bontea instagram jpg
Banner Irinel Columbeanu
Ce probleme de sănătate are Antonia și cum le rezolvă!
cub alin oprea larisa uță png
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
image
actualitate.net
image
actualitate.net