BRomania s-a cuplat cu fosta iubită a lui George Pușcaș. Cum arată tânara de care e îndrăgostit lulea: „Le încerci pe toate…”

A slăbit și și-a găsit o nouă dragoste! BRomania face paradă prin oraș cu noua lui iubită, care este frumoasă de pică. Cei doi sunt nedespărțiți! Tânăra a fost, în trecut, iubita unui fotbalist de la Națională!

A răsărit soarele și pe strada lui Matei Dima, alias BRomania. După mai multe relații eșuate, actorul și producătorul de film simte, din nou, fluturași în stomac. 

BRomania (36 de ani) pare îndrăgostit lulea de noua lui iubită, pe care a decis să nu o mai ascundă și să o arate lumii întregi. 

Tânăra este o șatenă de o frumusețe răpitoare, iar BRomania a postat deja primele imagini de cuplu împreună cu iubita lui pe rețele de socializare, cei doi îndrăgostiți fiind nedespărțiți  în ultima vreme.

Cine este noua iubită a lui BRomania? Frumoasa Fabiola a trăit o poveste de dragoste cu fotbalistul George Pușcaș

Tânara care face furori acum la brațul lui BRomania este nimeni alta decât Fabiola Matiuță, fosta iubită a fotbalistului de Națională, George Pușcaș

Fabiola și George Pușcaș s-au despărțit în toamna anului 2020, după o relație de mai bine de un an și jumătate. Cei doi erau de nedespărțit și păreau că se iubesc mai mult ca niciodată.

Fabiola și Pușcaș aveau planuri de viitor serioase și voiau să își întemeieze o familie împreună, însă se pare că destinul le-a fost potrivnic. 

Cei doi au luat-o pe drumuri diferite și, la acea vreme, s-a zvonit că fotbalistul ar fi înșelat-o pe tânără, însă niciunul dintre ei nu au confirmat sau infirmat speculațiile.

Cert este că, anul trecut, George Pușcaș a bifat o aventură în Mykonos cu nimeni alta decât cântareața Alexandra Stan, de care s-a lipit în vară la un eveniment monden. Ulterior însă, Alexandra Stan a infirmat că ar fi avut o relație cu fotbalistul. 

BRomania, urmărit de ghinion în amor! A fost în tatonări și cu Teodora, fiica lui Mihai Stoica

BRomania este, după cum se știe, extrem de discret atunci când vine vorba despre viața lui personală, așa că fanii s-au arătat foarte suprinși atunci când actorul a început să posteze poze cu noua lui iubită, semn că relația a devenit serioasă. 

De-a lungul timpului, BRomania a avut mai multe iubite, toate frumoase foc, însă la un moment dat, actorul s-a plâns că nu prea are noroc în dragoste și că relațiile sale nu sunt de durată. 

Înainte de Fabiola, actorul a fost surprins de presă în compania Teodorei, frumoasa fiică a lui Mihai Stoica. Cei doi au fost surprinși îmbrățișați și sărutându-se la festivalul Nostalgia, din stațiunea Mamaia, în vara anului trecut. 

Se pare, însă, că cei doi au fost doar în tatonări. 

„După o anumită perioadă în care le încerci pe toate, fizicul nu mai contează la fel de mult și vrei să ai o conexiune specială. 

Gândindu-mă la fostele mele prietene, nu au arătat la fel. Consider că au fost femei frumoase. 

Dar, da, oricine spune că fizicul nu contează, minte, doar că trebuie să cauți mai mult și din partea cealaltă. S-ar putea să nu fi rămas cu ele pentru că nu erau urâte!”, a declarat BRomania, pentru spynews.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net