Bucurie mare în showbiz! Una dintre cele mai iubite TikTokerițe de la noi a născut primul copil

Ultima actualizare:

Este una dintre cele mai cunoscute influencerițe de pe TikTok și în urmă cu doar câteva ore viața ei s-a schimbat în bine! A devenit mama unei fetițe minunate și a împărtășit acest moment importante cu admiratorii ei din social media. Mai mult decât atât, aceasta a postat pe Instagram prima fotografie cu cea mică, dezvăluindu-i numele. 

image

Tânăra și fericita mămică este Alina Boda, o cunoscută TikTokeriță din Cluj. În urmă cu mai mult timp a devenit virală în social media grație clipurilor video postate în care vorbea despre viața de însoțitor de zbor. Ulterior, din ce în ce mai multe persoane au început să-i urmărească activitatea din mediul online, comunitatea ei devenind din ce în ce mai mare. 

Alina Boda a născut! Ce nume a ales pentru cea mică 

Pe contul ei de Instagram, TikTokerița le-a dat urmăritorilor ei vestea cea mare. Alina Boda a adus pe lume primul ei copil, o fetiță, căreia a decis să-i pună numele Céline. Tânăra a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de copila ei, și mesajele de felicitare au început să curgă fără oprire. 

„🤍 Céline B. 🤍 Mami și tati te iubesc mult! Ne-ai făcut cei mai fericiți, iubita mea! Suntem bine, abia aștept să vă povestesc experiența nașterii! Mulțumesc din tot sufletul pentru mesaje și iubire 😭”, a scris Alina Boda, în cadrul fotografiei postate pe Instagram. 

Alina Boda a născut o fetiță / foto: Instagram
Alina Boda a născut o fetiță / foto: Instagram

Alina Boda, mesaje emoționante din partea internauților 

Fanii au luat cu asalt postarea blondinei și i-au transmis atât micuței Céline, cât și părinților ei, cele mai frumoase gânduri. Printre comentariile lor, influencerițe precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan sau Ioana Grama i-au urat tinerei mămici recuperare ușoară și și-au exprimat dorința de a face cunoștință cu cea mică. 

Felicitari, Alina! Să te bucuri de aceste momente unice 💕 și recuperare ușoară, abia așteptăm să vă cunoaștem în noua formulă!”, „Felicităăăări, mommy! 🤍 Welcome to the club 😍💁🏻‍♀️”, „Felicitari, Alina!♥️”, au fost doar o parte dintre mesajele primite de Alina Boda. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
banner cosmin selesi png
Vedeta joacă într-un film de acțiune dar și istoric
decupare86 16960036303q5mmt3 jpg
banner oana zavoranu png
banner eliza natanticu png
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net