Când pregătește Luciana Indre botezul băiețelului ei născut acum trei săptămâni: „Mi-am dorit foarte mult să aibă părul negru"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În doar doi ani de zile viața i s-a schimbat radical Lucianei Indre, prezentatoarea emisiunii “Sănătate cu stil”, de la Prima TV.

În 2021, într-o zi de septembrie, Luciana Indre a primit vestea că are cancer la sân. A sperat într-o minune și cu credință în Dumnezeu s-a făcut bine. În 2022 a aflat că s-a vindecat și tot atunci, în luna septembrie și-a cunoscut viitorul soț.

„Anul trecut nu eram căsătorită, nu era bebele...”

Se pare că luna septembrie are o semnificație aparte pentru vedeta TV deoarece anul acesta, tot în luna septembrie, Luciana Indre l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Rafael Ioan, primul său copil, o adevărată minune în viața ei. Acum, pentru că totul s-a așezat și lucrurile au căpătat un rost, prezentatoarea de la Prima TV se pregătește nerăbdătoare de botezul fiului ei pe care și dorește să îl facă înainte de postul Crăciunului, pe 9 noiembrie, la Cluj.

Anul trecut nu eram căsătorită, nu era bebele și uite câte s-au schimbat, pe lângă proiectele minunate cu care trustul Clever Media și Prima TV a venit în fața telespectatorilor. Prima TV înseamnă pentru mine o adevărată familie, am crescut împreună an de an. Bebele e o altfel de magie. Încerc să îmi găsesc cuvintele și să descriu ceea ce simt de când am devenit mămică dar nu le găsesc. Oricine trăiește asta poate să le înțeleagă. Încă nu îmi vine să cred. Au trecut trei săptămâni de când am născut și încă e devreme", ne-a împărtășit Luciana Indre din emoția pe care o trăiește acum și de care se bucură intens.

„Nu mă așteptăm să fie așa ținând cont de boala prin care am trecut"

În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, vedeta TV a avut o sarcină ușoară și acum se simte chiar foarte bine.

„Am avut o sarcina foarte ușoară, nu mă așteptăm să fie așa țînând cont de boala prin care am trecut. Îi mulțumesc lui Dumnezeu zi de zi că sunt bine și că băiețelul meu s-a născut sănătos... Mi-am dorit foarte mult să aibă părul negru, am avut un vis. Când l-am văzut s-a schimbat totul. Vrem foarte mult să îl botezăm înainte de Crăciun pentru că începe postul. Pe 9 noiembrie o să fie botezul, la Wonderland, un complex mare din Cluj.

Ne dorim să îi facem o petrecere drăguță. La nuntă eram cu burtică și nu am putut să ne petrecem așa că de data asta o să fim într-un cerc mai restrâns, cu prieteni, cu familie și chiar vrem să sărbătorim cum se cuvine", am mai aflat de la Luciana Indre atunci când a venit special în București, săptămâna trecută, pentru a fi prezentă la Prima Fest, un eveniment organizat de postul de televiziune la care lucrează.

„În perioada cât am fost însărcinată nu am putut să fac anumite controale periodice" 

La doar trei săptămâni de la naștere, Luciana Indre se simte foarte bine și se reface treptat. Nu se gândește decât la băiețelul ei și la sănătatea sa așa că nu se grăbește să  țină diete și să slăbească repede dar se menține în formă cu multă mișcare.

„Mai am câteva kilograme de dat jos dar nu m-am gândit la asta, la cură de slăbire, voi avea grijă de sănătatea mea și sper ca Dumnezeu să mă țină bine pentru că acum am un motiv în plus să trăiesc și să fiu sănătoasă. Sunt bine acum, îmi urmez controalele an de an. În perioada cât am fost însărcinată nu am putut să fac anumite controale periodice și am avut emoții. Este extrem de important pentru noi, femeile, să mergem la controale. Cancerul e o boală care poate fi tratată dacă este depistată la timp", ne-a mai spus Luciana Indre care este acum o mămică responsabilă pentru băiețelul ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
film  jpg
Banner Cristi Brancu
banner jador png
florin dumitrescu si sotia webp
modele batrane jpg
banner sticle goale png
banner Emy Dragoi png
iulia vantur salman khan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net