Luciana Indre a născut un băiețel de nota 10! Cum se simte vedeta Prima TV care a învins de curând cancerul?! „Nu ai cum să înțelegi”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fericire mare pentru vedeta Prima TV, Luciana Indre! După ce a învins cancerul, prezentatoarea a devenit mama unui băiețel de nota 10. Click! a aflat ce nume a primit bebelușul și cum se simte proaspăta mămică.

Luciana Indre și soțul ei, Octavian, nu-și mai încap în piele de fericire. Prezentatoarea emisiunii „Sănătate cu Stil” de la Prima TV a devenit, pentru prima dată în viață, mămică, în urmă cu câteva zile. 

Luciana Indre a născut un băiețel, Rafael Ioan 

Vedeta Prima TV a născut un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 din partea medicilor. Micuțul se numește Rafael Ioan și este din cale afară de cumințel. Luciana Indre ne-a povestit cum se descurcă în rolul de mămică. 

„Avem o săptămână de când suntem acasă alături de bebe Rafael Ioan și am început să ne acomodăm.  

Primele nopți au fost mai grele până i-am învățat programul, ne trezeam și eu și soțul meu, dar acum deja ne-am obișnuit. Avem norocul că e foarte cuminte! 

Ne bucurăm de fiecare moment și îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a dat așa o minune. E cel mai frumos sentiment, oricât ți se spune nu ai cum să înțelegi decât atunci când îți vezi copilul și îl ții în brațe”,  a declarat vedeta, pentru Click!

Soțul Lucianei a asistat la naștere

Luciana Indre a învins lupta cu cancerul, boală cu care a fost diagnosticată în urmă cu trei ani. Nașterea a decurs fără probleme, iar soțul ei Octavian a asistat la operația de cezariană. 

„Am născut prin cezariană la o clinică privată unde m-am simțit în siguranță. Am avut alături ambele doamne doctor care mi-au monitorizat sarcina și soțul meu m-a asistat la naștere. Încă mă recuperez, am grijă și abia aștept să încep sportul”, a mai declarat proaspăta mămică, pentru Click!

Luciana Indre s-a întors pe micul ecran 

Luciana Indre s-a întors pe micul ecran, cu un sezon nou al emisiunii „Sănătate cu Stil”, sâmbătă 28 septembrie, de la ora 11.00. 

„Cât de mult contează informația corectă! Îmi dau seama de asta și mai mult acum, când trăim noi începuturi alături de minunea din viața noastră, bebe Rafael.

Coincidență sau nu, am început noul sezon al emisiunii cu un material complet despre importanța monitorizării în sarcină și analizele necesare. Iar zilele acestea, am primit și vizita medicului nostru de familie care a deținut recordul pentru cei mai mulți bebeluși înscriși la cabinet. Și, pe măsură ce îmi explica principiile puericulturii, mi-am dat seama cât de puține știu, de fapt, și câte mituri circulă pe acest subiect. 

Paradoxal, deși avem acces mult mai rapid și mai ușor la informație, ne este tot mai greu să distingem între mit și realitate, între bine și rău, între opinii avizate și simple păreri.

Noi, de 9 sezoane încoace, la  <<Sănătate cu Stil>>, încercăm să aducem pe micile ecrane informația corectă. Fie că vorbim despre boli fizice, despre suferințe psihice ori despre stilul de viață, luăm sfaturi de la cei mai în măsură să le ofere: specialiștii. Așadar, <<Sănătate cu Stil>> a revenit și ne propunem să continuăm cu o serie de ediții dedicate mamelor și bebelușilor. Abia aștept să ne revedem în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00 pe Prima TV”, mai spune Luciana Indre.

Luciana Indre, diagnosticată cu cancer mamar 

Luciana Indre a fost diagnosticată cu cancer mamar în anul 2021, în urma unui control de rutină.  Vedeta Prima Tv a suferit atunci o operație de dublă mastectomie, iar după un tratament intensiv, Luciana a reușit un an mai târziu să învingă boala. 

„Am trecut prin toate etapele unui tratament oncologic: ședințe de chimioterapie, dublă mastectomie cu reconstrucție, apoi alte ședințe de chimioterapie adjuvantă și radioterapie.

Am optat pentru reconstrucție în cadrul aceleași intervenții și cred că astfel mi-a fost mai ușor să depășesc momentul. Îmi aduc aminte că primul lucru pe care l-am făcut atunci când m-am trezit din anestezie a fost să mă palpez, să văd dacă am sânii.

Există viață după cancer! O viață nouă, care vine cu lecții cât pentru zece pe care nu le-ai trăit până acum! Și cu șansa de a schimba totul”, a povestit la acel moment vedeta Prima Tv, pentru Click!

La puțin timp după ce boala a intrat în remisie, Luciana l-a cunoscut pe Octavian, cel care i-a devenit soț anul trecut.

Luciana Indre a absolvit Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca. A intrat în presă la Realitatea TV, unde a fost corespondent, în urmă cu 15 ani. A fost prezentatoare de ştiri şi a avut o emisiune politică la postul Look TV. Emisiunea Sănătate cu Stil a debutat la Prima TV în octombrie 2020.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Irinel Columbeanu
image png
banner dorian popa png
madonna iubit (2) jpg
goldie hawn gettyimages jpg
banner andreea esca png
banner Nouria Nouri png
banner Cristina Spătar
image
actualitate.net
image
actualitate.net