Care a fost primul job al Amaliei Enache: „De la 19 ani m-am întreținut aproape 100% singură”

Amalia Enache (47 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, are o carieră longevivă în televiziune și este o figură marcantă a PRO TV-ului. Puțini sunt cei care știu, însă, că vedeta a locuit singură de la 14 ani, iar la vârsta de 19 ani, la finalul anului întâi de facultate, a avut și primul job.

Care a fost primul job al Amaliei Enache / foto: colaj Instagram
Care a fost primul job al Amaliei Enache / foto: colaj Instagram

Amalia Enache și-a descoperit pasiunea pentru jurnalism în adolescență. A locuit singură de la vârsta de 14 ani, iar la 19 ani, în timp ce era la Facultatea de Jurnalism din Timişoara, s-a interesat să-și găsească un job în domeniu pentru a se putea întreține singură.

„M-am angajat la 19 ani, la finalul anului întâi de facultate. M-am angajat și pentru că am avut șansa să mă angajez într-o televiziune locală la Timișoara, dar și pentru că părinții mei nu își permiteau să plătească o chirie la Timișoara. Și a contat foarte mult faptul că eu de la 19 ani m-am întreținut aproape 100% singură. M-am angajat direct prezentator de știri la 19 ani, la o televiziune locală. Da, a fost primul meu job la știri de noapte.

„Am avut norocul să fiu din această generație care a format oamenii de televiziune”

Foarte mulți ani am avut foarte mari emoții, eram un copil, dar acelea erau vremurile, era înainte de anii 2000, deci la sfârșitul anilor ’90 și cumva televiziunile atunci se nășteau și începeau cu niște oameni care atunci trebuiau formați. Am avut norocul să fiu din această generație care a format oamenii de televiziune”, a declarat Amalia Enache, pentru unica.ro.

Din 2000, Amalia Enache lucrează la Pro TV, fiind unul dintre cei mai vechi oameni ai departamentului de știri. După ce a terminat facultatea și a lucrat la televiziunea locală, și-a depus CV-ul la Pro TV, unde a fost angajată imediat.

„A fost o dorință a mea. În momentul în care am terminat facultatea la Timișoara, eu mă uitam numai la Pro TV și mi-am dorit foarte mult să vin, să încerc, să dau probă și am fost angajată imediat. Deci, de îndată ce am terminat facultatea, fără să-mi iau măcar vacanță, concediu, am început munca în anul 2000 în redacția Știrilor Pro TV”, a mai spus îndrăgita prezentatoare TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net