Secretele siluetei impecabile ale Amaliei Enache la 46 de ani. Nu a apelat niciodată la un nutriționist

Ultima actualizare:

Amalia Enache, prezentatoarea Știrilor Pro TV, a împărtășit într-un interviu pentru UNICA secretele care o ajută să își păstreze silueta la 46 de ani. Vedeta nu resimte stresul asociat cu mesele festive și gestionarea surplusului de calorii, datorită unor trucuri simple.

Amalia Enache. Foto: arhiva.
Amalia Enache. Foto: arhiva.

Amalia Enache, care a ajuns la greutatea din perioada liceului în decursul unui an, mărturisește că această transformare a fost influențată și de o intervenție chirurgicală la colecist. Cu toate acestea, în prezent, se simte perfect și nu are nicio restricție din partea medicilor.

Trucurile alimentare ale Amaliei Enache

Cu toate că nu a apelat niciodată la un nutriționist pentru a-i personaliza meniul, Amalia Enache s-a documentat constant despre alimentație și a aplicat diverse trucuri în gestionarea greutății. Ea a dezvăluit că informațiile provin din surse diverse, inclusiv din cărți precum "Revoluția glucozei" a lui Jessie Inchauspe.

Amalia Enache susține că nu resimte stresul asociat cu mesele din perioada sărbătorilor, deoarece își păstrează obiceiurile alimentare sănătoase. Ea aplică reguli precum:

- Asigurarea organismului cu pauze alimentare necesare pentru digestie.
- Începerea fiecărei mese cu o porție de salată, care acționează ca un pansament și reglează absorția glucozei.
- Consumul unui pahar de oțet de mere înainte de masa de prânz.

Moderarea porțiilor și pauzele între mese

Amalia Enache menționează că păstrează măsura în tot ceea ce mănâncă și aplică reguli precum maxim 3 mese pe zi fără nimic între ele și porții mai minimale. Ea subliniază importanța unei pauze de 5-6 ore între mese.

Pasionată de călătorii, Amalia Enache și fiica sa, Alma, vor petrece sărbătorile în Spania, explorând și sperând să ajungă până în Asia. Vedeta organizează plecările în funcție de vacanțele școlare ale fiicei sale, oferindu-i astfel experiențe interesante. După această vacanță, Amalia și Alma vor începe noul an cu bateriile încărcate, revenind la activitățile lor obișnuite.

Astfel, Amalia Enache demonstrează că menținerea unei siluete sănătoase și armonioase poate fi atinsă printr-un echilibru între alimentație, informare și un stil de viață activ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net