Amalia Enache experiență inedită alături de fiica ei, Alma! „Am văzut mult verde, grâul înverzit, a fost splendid!”

#Exclusiv Click!

Amalia Enache (45 de ani) este o persoană extrem de ocupată și implicată în tot felul de campanii. Atunci când se poate, prezentatoarea Știrilor de la PROTV o ia alături de ea, pe fiica ei, Alma (7 ani).

Mama și fiica au avut parte împreună de o frumoasă experiență. Cele două au zburat cu balonul acum câteva zile, iar pentru fiica Amaliei Enache a fost pentru prima dată când s-a întâmplat asta și i-a plăcut la nebunie.

Pentru Alma a fost pentru prima dată și a fost absolut fascinată, înnebunită și încântată! Să fii într-o nacelă, în care zbori, am vorbit despre asta, a fost senzația pe care o au păsările. Am vrut să vedem ce simt păsările când zboară, pentru că în avion ai motoare, ai altceva, aici doar aerul cald te duce fix în direcția vântului și a fost foarte-foarte frumos. Am văzut mult verde, grâul înverzit, a fost splendid! Acolo unde am aterizat, pe un câmp, s-au adunat toți copilașii din sat, cu bicicletele în jurul balonului”, ne-a povestit vedeta, pentru Click!

„Îmi place că am aterizat în Valea Dragului. Ca la orice zbor, aterizarea e importantă totuși!", a notat Amalia Enache, după frumoasa experiență pe care a avut-o alături de fiica ei.

Este Ambasador pentru o casă în campania Hope and Homes for Children, alături de Mihai Morar și David Popovici

Ambasadorii Hope and Homes for Children - David Popovici, Amalia Enache, Mihai Morar, Marius Manole și Alexandru Tomescu – au dat startul aseară, în cadrul unui frumos eveniment, celei mai ambițioase campanii de strângere de fonduri realizată până acum pentru copiii din orfelinate. Ei își propun să strângă în jurul lor cea mai mare comunitate de donatori pentru a construi, de la zero, o casă familială pentru 12 copii cu nevoi speciale medii și severe.

Amalia Enache a povestit pentru Click! cât costă casa pe care vor să o construiască pentru copiii din orfelinate.

În această seară suntem Ambasadori pentru o Casă, însemnând eu, Alexandru Tomescu cu vioara Stradivarius, Mihai Morar, ar fi fost alături de noi și Marius Manole, dar are spectacol la ora 19.00, și David Popovici, care se pregătește pentru Jocurile olimpice. Noi suntem acești 5 Ambasadori care ne-am propus să construim o casă în București, pentru copiii cu nevoi speciale”, a început să ne povestească Amalia Enache.

Este vorba de 12 dintre cei mai vulnerabili copii, cu nevoi speciale, care actualmente sunt cazați într-un centru de plasament, ultimul rămas în sectorul 5 și în această seară dăm startul campaniei de strângere de fonduri pentru construcția acestei case. Avem terenul de la DGASPC, avem proiectul, știm unde va fi, știm care sunt copiii, ei trebuie mutați și există și o lege europeană care obligă România să închidă toate aceste orfelinate de tip vechi și împreună cu  Hope and Homes for Children ajutăm, de fapt, statul să îi mute în niște locuințe adecvate nevoilor lor, de la rampele de intrare pentru copiii cu dizabilități locomotorii până la camerele de terapie, pentru că sunt copii dintre ei cu retard mental și să facem un spațiu adecvat nevoilor acestor copii. 

Cred că depinde foarte mult de ritmul în care vom strânge banii. Costă 450.000 de euro o astfel de casă. Din păcate, fundațiile nu au alte magazine sau alte discounturi, aceleași magazine de materiale de construcții, la aceleași prețuri, piața a crescut foarte mult, dar nu putem să rămânem blocați și să ne oprim din ceea ce facem de 30 de ani și anume să construim case de tip familial”, ne-a mai povestit pentru Click!, Amalia Enache, extrem de implicată în astfel de evenimente menite să ajute copiii defavorizați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net