Care este cea mai mare frică a Alexandrei Ungureanu: „Fac bagajele și plâng, sunt depresivă!”

#Exclusiv Click!

Alexandra Ungureanu (42 de ani) și-a propus să își depășească limitele. Artista este claustrofobă, iar în ultima vreme vrea să își facă curaj și să încerce mai multe lucruri.

Deși călătorește mult, nu are stare deloc atunci când se urcă în avion. Pentru a-și învinge teama de înălțime, Alexandra Ungureanu și-a propus să sară cu parașuta.

„În ultima vreme am început să schimb puțin modul acesta de travel și am început să fac chestii mai extreme. M-am dat cu cartul prin București, am fost să sar într-un parc de distracții de pe o platformă înaltă, de 30 de metri, o să sar și cu parașuta, deși mi-e frică. Mi-am propus să îmi înving niște frici pe care le am.

Eu sunt claustrofobă. Mi-e frică de înălțime, mi-e frică să zbor cu avionul și mi se pare că e neplăcut să am aceste încorsetări. Eu când plec în vacanță, mă bucur când aleg destinația, dar cu 2-3 zile înainte, fac bagajele și plâng, sunt depresivă. Eu zbor, dar mi-e frică la fiecare zbor cu avionul, la fiecare variație de zgomot, nu pot să dorm...”, ne-a mărturisit pentru Click, Alexandra Ungureanu.

Se anunță o vară plină pentru ea

A devenit un travel influencer adevărat și recomandă tot felul de destinații de vacanță. Alexandra Ungureanu urmează să plece într-o vacanță în Tunisia, are o vară plină de concerte și peste o lună va pleca la Londra cu un scop precis: un concert Shania Twain.

Îmi place să recomand destinații pentru vacanță și oamenii chiar se uită și urmăresc asta. Am mai pregătit o plecare în Tunisia, vara asta sunt pe concerte. În iulie plec la Londra să o revăd a doua oară în viață, posibil și ultima, pe Shania Twain, care este artistul meu preferat, deși nu îmi place cum se îmbracă, dar îmi plac vocea și repertoriul ei”, ne-a mai povestit Alexandra Ungureanu.

Își dorește din toamnă o nouă emisiune

Alexandra Ungureanu își dorește ca după vara fierbinte care se anunță pentru ea ,să revină în această toamna cu un nou proiect de emisiune. Până atunci însă, ea pregătește o piesă nouă și va bifa o colaborare de succes, după cum ne-a anunțat.

Pregătesc o piesă, în sfârșit! E vorba de o colaborare foarte, foarte șmecheră. Fără să fac eforturi uriașe, sunt foarte mulțumită. Lucrez pentru un nou proiect pe care mi-l doresc în toamna asta. Vin foarte multe lucruri frumoase spre mine, care mă reprezintă și reprezintă ceea ce eu comunic: modă, muzică și călătoriile din care mă încarc și au succes foarte mare la public”, ne-a mai spus Alexandra Ungureanu, care este pusă pe treabă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
BeFunky collage (40) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net