Carla's Dreams, despre viciul cu care se luptă de ani buni: «Anul acesta, poate o să reușesc»

Invitat la podcastul lui Bobonete, Carla’s Dreams a dezvăluit una dintre cele mai mari dorințe ale lui, dar și problemele pe care le-a avut luptându-se cu depresia.

Carla's Dreams, invitat la podcastul lui Bobonete
Carla's Dreams, invitat la podcastul lui Bobonete

Carla's Dreams și lupta cu depresia și anxietatea

Carla’s Dreams este recunoscut pentru piesele sale, atât în spațiul românesc, cât și internațional. Totuși, unele dintre piesele lui sunt învăluite într-o lirică sumbră și imagini foarte depresive, ce reprezintă unele dintre momentele grele cu care s-a luptat artistul. 

Totuși, artistul a declarat că un mod prielnic de a depăși fiecare moment depresiv și anxios este cititul, ba chiar a oferit și o recomandare în acest sens.

Citește și Fuego, artistul care l-a impresionat și pe Carla's Dreams

Una dintre „cărțile de căpătâi” ale lui Carla’s Dreams, pe care o recomandă atât băieților, cât și fetelor, este „Gânduri către sine însuși”, de Marcus Aurelius. Apreciată de Carla’s Dreams, dar și de personalități puternice din filozofia și literatura română: Emil Cioran, Andrei Pleșu și chiar Gabriel Liiceanu.

Această carte este una dintre operele care reușește să-l liniștească, citind-o de fiecare dată când are nevoie să fie pus „pe picioare”.

Carla’s Dreams și viciul cu care se luptă

De asemenea, artistul a discutat și despre unul dintre cele mai grele vicii cu care se luptă - fumatul. 

„Eu aș vrea să nu fumez. Mă gândesc că anul acesta poate o să reușesc”, a declarat Carla's Dreams. Artistul a recunoscut că a mai încercat, în trecut, să renunțe la acest viciu, dar n-a reușit și a abandonat toate încercările. 

Vezi și Vești proaste pentru fanii Carla's Dreams! Solistul misterios vrea să renunțe la formație: «Sper să mă reinventez»

Acesta și-a motivat decizia: „În ultimii ani, n-am mai încercat să mă las, ca să nu am și frustrarea asta. Așa că am zis să fim prieteni, până decid să mă las”.

În același timp, artistul a menționat că n-a avut nicio perioadă în care a stat fără să fumeze, fiecare încercare a sa de a se lăsa brusc fiind sortită eșecului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net