Cât de bine se completează Andrei Duban cu soția sa, Grațiela! „Nu aspiră, nu dă cu mopul, dar duce gunoiul...”

Ultima actualizare:

Andrei Duban (51 de ani) și soția sa, Grațiela Duban (36 de ani) fac deliciul publicului.

Cei doi soți au fost invitați la podcastul "Vorba lu' Jorge" și s-au amuzat copios. Au dat din casă și au povestit de toate cu umorul care îi caracterizează. Soția actorului a povestit despre cum o ajută sau...nu prea acesta la treburile casnice și cât de bine se completează.

"Pe cuvântul meu, i-am spus: „Iubitule,  dacă vrei să te faci de râs și la altele, du-te, tată!” (...) Nu aspiră, nu dă cu mopul, dar duce gunoiul, pune vasele în mășina de spălat...Nu avem reguli...”, a dat din casă Grațiela Duban.

„Pe cuvântul tău de onoare că tu alergi după acte, că mașina eu am înscris-o...”, a mai completat aceasta.

Andrei Duban este un bărbat gelos

Cât despre gelozie, Andrei Duban a recunoscut că este într-adevăr gelos!

"Corect, are dreptate!",  a replicat Duban. "Este gelos și în ultima perioadă, el nu a fost așa! Urat se manifestă! Iar îmi face semne pe sub masă...", i-a povestit, râzând, soția lui Duban lui Jorge.  "Când mă supără...îmi dă mesaje. Să știi că m-a păcălit când m-am căsătorit cu el!”, a mai completat Grațiela.

„Nu știu de ce, cred că de la  vârstă, cred că devin martalog. E, mă și alint câteodată!”, și-a argumentat Andrei Duban gelozia și a dezvăluit că doarme cu soția sa pentru că nu mai sforăie și asta datorită operației pe care a făcut-o și care l-a ajutat să slăbească și să aibă astfel un stil de viață mai sănătos.

"După ce m-am operat acum trei ani și am slăbit, alt avantaj al operației de bariatrie, nu am mai sforăit din momentul ăla... Am dat jos 20 și ceva de kilograme, dar mă ajută și soția...”, a mai adăugat Duban care a mărturisit și faptul că nu prea are răbdare cu fiul lui, Armin.

"Nu știu dacă mai îmi doresc un copil... Sunt mai fără de răbdare, vreau să nu fie băiatul lui mama, să-l fac mai bărbat...”, și-a exprimat dorința Andrei Duban în ceea ce îl privește pe unicul său fiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net