Cât de flexibilă e! N-ai zice că a născut gemeni! „Las copiii la club și eu merg la sală”

#Exclusiv Click!

Are 37 de ani și gemeni de 6 ani, dar arată ca în reviste. Fosta asistentă TV Marina Dina este de-a dreptul răvășitoare.

Marina Dina arată senzațional și după ce a născut doi copii. Sursă: Facebook
Marina Dina arată senzațional și după ce a născut doi copii. Sursă: Facebook

Arată într-un mare fel și acesta este meritul disciplinei pe care și-a impus-o de-a lungul timpului de una singură, dar și al orelor petrecute la sala de sport. Cât de flexibilă este și ce exerciții preferă să facă, dar și cât timp petrecere în sala de fitness, am aflat chiar de la ea!

Cred că antrenamentul e cea mai importantă parte din ziua mea. În general merg la sală de 5 ori pe săptămână. Am noroc că la sala la care merg au și kids club și de obicei duc copiii acolo, când merg eu la sală, dacă ei nu sunt la grădiniță. Ei mai petrec timp și pe la tatăl lor și în general eu merg la sală în intrevalul orar când ei sunt la grădiniță, dar cum au fost zilele astea acasă, am mers când i-am lăsat pe ei la kids club, au activități de copii acolo și eu intru la sală”, ne-a povestit, exclusiv pentru Click!, Marina Dina.

Am grjă și la alimentație, fac și mult sport, mai fac și tratamente corporale, din păcate după o vârstă avem nevoie. Eu fac yoga, fitness, pilates. Lucrez pentru toate părțile, dar mie îmi place să lucrez în mod special fesierul”, a mai adăugat frumoasa blondină.

Se iubește cu antrenorul de fitness

Are doi copii gemeni cu fostul iubit de care s-a despărțit anul trecut. Sursa: Facebook
Are doi copii gemeni cu fostul iubit de care s-a despărțit anul trecut. Sursa: Facebook

Împătimită a sportului, Marina Dina  are chiar un avantaj. Se iubește de câteva luni cu antrenorul ei de fitness, Dănuț Sorin Tureacă, iar relația lor este una frumoasă și bine închegată.

„Suntem împreună de câteva luni, nu știm spre ce se îndreaptă. Momentan e frumos, e bine, vedem…”, ne-a mărturisit Marina Dina, care iubește din nou după despărțirea de tatăl copiilor ei cu care a avut o relație de 10 ani și jumătate.

„Nu am mâncat carne timp de 4 ani”

Mă ajută, da, faptul că iubitul meu e și antrenorul meu. Ne și motivăm unul pe celălalt, e drăguț așa. Și când plecăm undeva noi tot ne dorim să mergem și la sală.  E într-adevăr un stil de viață! Eu nu aș putea fără sport.  Fac sport dintotdeauna, cred că de la 20 de ani am început, și diversific, îmi dă o stare foarte bună. Am nevoie pentru psihicul meu, pentru starea pe care mi-o dă, pentru felul în care arăt. Alimentația e mai importantă decât mișcarea, în general îmi pregătesc eu mesele, e o alimentație proteică. Nu obișnuiesc să țin post. Eu nu am mâncat o perioadă foarte lungă de timp carne, aproape 4 ani, dar acum am revenit pentru că nu reușeam să țin din alimentație cu proteină vegetală și atunci nu mă simțeam foarte bine”, ne-a mai povestit Marina Dina care postează pe pagina sa de Instagram numai exerciții de la sala de sport, demonstrând cât de flexibilă poate să fie.

Marina Dina a fost asistentă de televiziune în emisiunea „Răi da' buni” prezentată de Mihai Morar la Antena Stars și a renunțat în 2010 la cariera în televiziune pentru a se dedica familiei.

image
image
image
image
image
image
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp