Ce probleme a avut Marina Dina cu gemenii: «Eu nu mă panichez»

Ultima actualizare:

    Marina Dina
Marina Dina

În urmă cu aproximativ un an, Marina Dina a devenit mamă de gemeni, iar până acum nu a vorbit despre problemele pe care le-a avut în calitate de mamă. Vedeta nu s-a plâns, deși a avut momente în care a recunoscut că i-a fost foarte greu, și a mărturisit că adoră să fie mamă.

Fosta asistentă tv a povestit despre cât de mult s-a schimbat viața ei și a mărturisit că este fericită și împlinită. Marina a mărturisit că a avut parte de momente frumoase de când a devenit mamă, și recent, fiul ei a urcat în brațele ei și a îmbrățișat-o, motiv care a făcut-o să plângă instantaneu.

"A trecut primul an. Au fost multe momente frumoase. Acum câteva zile, m-a emoţionat ceva. Stăteam întinsă pe jos, băieţelul era suit pe mine, m-a prins de cap şi m-a îmbrăţişat şi am plâns instantaneu. Toate momentele au fost frumoase, până şi cele grele. Eu îmi mai doresc copii. Nu chiar atât de mulţi, dar îmi doresc", a declarat Marina Dina la Antena Stars. 

Marina a explicat că îi este dor de momentele din trecut, dar a recunoscut și că gemenii ei au fost bolnavi și a avut o perioadă foarte tensionată.

"Sunt câteva lucruri care îmi lipsesc. Sunt destul de limitată pentru că ei sunt mici. Fără ei îmi e greu să plec prea mult. (...) Am avut gemenii bolnavi. Am dus băiatul la spital, apoi m-au sunat de acasă că aşa este şi fetiţa şi am dus-o şi pe ea. A fost horror! Eu nu mă panichez. Am reacţii foarte bune", a mai spus Marina Dina. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net