Ce probleme a avut Marina Dina cu gemenii: «Eu nu mă panichez»

Ultima actualizare:

    Marina Dina
Marina Dina

În urmă cu aproximativ un an, Marina Dina a devenit mamă de gemeni, iar până acum nu a vorbit despre problemele pe care le-a avut în calitate de mamă. Vedeta nu s-a plâns, deși a avut momente în care a recunoscut că i-a fost foarte greu, și a mărturisit că adoră să fie mamă.

Fosta asistentă tv a povestit despre cât de mult s-a schimbat viața ei și a mărturisit că este fericită și împlinită. Marina a mărturisit că a avut parte de momente frumoase de când a devenit mamă, și recent, fiul ei a urcat în brațele ei și a îmbrățișat-o, motiv care a făcut-o să plângă instantaneu.

"A trecut primul an. Au fost multe momente frumoase. Acum câteva zile, m-a emoţionat ceva. Stăteam întinsă pe jos, băieţelul era suit pe mine, m-a prins de cap şi m-a îmbrăţişat şi am plâns instantaneu. Toate momentele au fost frumoase, până şi cele grele. Eu îmi mai doresc copii. Nu chiar atât de mulţi, dar îmi doresc", a declarat Marina Dina la Antena Stars. 

Marina a explicat că îi este dor de momentele din trecut, dar a recunoscut și că gemenii ei au fost bolnavi și a avut o perioadă foarte tensionată.

"Sunt câteva lucruri care îmi lipsesc. Sunt destul de limitată pentru că ei sunt mici. Fără ei îmi e greu să plec prea mult. (...) Am avut gemenii bolnavi. Am dus băiatul la spital, apoi m-au sunat de acasă că aşa este şi fetiţa şi am dus-o şi pe ea. A fost horror! Eu nu mă panichez. Am reacţii foarte bune", a mai spus Marina Dina. 

image
image
image
image
image
image
banner daniela crudu png
image png
image png
Kylie Jenner  sursa   Instagram jpg
banner anamaria prodan png
banner claudia puican png
Sharon Osbourne, Getty (1) jpg
image
actualitate.net