Cât de mari și frumoase s-au făcut fiicele lui Mihai Petre! Catinca și Ariana seamănă leit cu părinții lor. FOTO

Mihai și Elwira Petre formează unul dintre cele mai sudate cupluri existente în showbiz-ul românesc. Cei doi au devenit soț și soție în anul 2008 și sunt părinții a două fetițe minunate, pe care le cresc așa cum știu și cum pot mai bine. Recent, dansatoarea a postat mai multe fotografii cu soțul și copilele acestora. 

Familia Petre / foto: Social media
Familia Petre / foto: Social media

Atât Mihai cât și Elwira încearcă să fie niște părinți minunați și buni pentru copilele lor. Le cresc cu mare grijă și investesc nu doar în educația lor, ci și în dezvoltarea personală. Cum arată copilele care le minunează viața celor doi artiși. 

Elwira Petre, fotografii emoționante cu soțul și fetițele 

Mihai și Elwira Petre le-au luat pe Catinca și Ariana și împreună au mers la Cluj-Napoca, acolo unde A List Magazine a organizat o altă ediție White Party, la festivalul UNTOLD

Coregrafii au mers însoțiți de fiicele lor, care au crescut văzând cu ochii și se transformă în adevărate domnișoare, așa cum se poate observa din fotografiile de mai jos.

Cum își cresc Mihai și Elwira Petre fetele 

Într-un interviu mai vechi, Mihai Petre povestea despre modul în care el și soția sa le educă pe Catinca și Ariana. Vedeta mărturisea că nu sunt părinți stricți, însă au decis ca ai lor copii să crească înconjurați mai mult de natură decât de telefoane mobile, de aici și ieșirile dese și timpul de calitate petrecut în familie. 

„Noi le-am învățat să stea foarte mult afară, ceea ce făceam și noi, și fac și ele asta. Și mă bucur că am reușit, într-un context aproape imposibil… Eu zic că au o copilărie diferită, pentru că, evident, trăim alte vremuri, dar petrec mult timp afară. Iar pentru mine ăsta e un principiu foarte important, să-mi duc copiii afară cât mai mult, în weekend și de fiecare dată când avem timp, pentru că vremea nu contează. Poate să fie frig, să ningă, să plouă, noi găsim motive de a petrece timp afară. Asta e important pentru noi. Bineînțeles că nu am scăpat de telefon, la fetița cea mare. Dar știe cum stă treaba, înțelege care sunt avantajele și dezavantajele și nu exagerează. Eu zic că au o copilărie sănătoasă; sănătatea e importantă.” - declara Mihai Petre, într-un interviu viva.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Marina Almășan
banner pensiuni png
larisa udila jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Simona Florescu
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net