Cum se menține în formă Mihai Petre! „Există un echilibru la noi în familie!”

#Exclusiv Click!

Mihai Petre (44 de ani), unul dintre jurații „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, este foarte încântat de noul sezon al show-ului de transformări.

Cum și-a prioritizat timpul între job și familie și cum reușește să mențină echilibrul perfect, Mihai Petre ne-a povestit pentru Click! Celebrul coregraf are un program extrem de încărcat și reușește cu brio să facă tot ceea ce și-a propus!

Cum este noul sezon "Te cunosc de undeva"?

Este fantastic! Abia aștept să-l vedeți și voi! Incredibil! Sunt niște transformări așa cum nimeni nu se așteaptă și așa cum nimeni nu s-ar fi gândit, plus că avem un cast, jos pălăria. Nu îmi venea să cred când am văzut cine este acolo! E foarte bun pentru că ei sunt foarte buni! Concurenții sunt extrem de buni, voci foarte bune și sunt potriviți formatului. Sunt atât de talentați încât ai senzația că oamenii ăștia pot face orice! Mă uit și mă minunez!

Cum sunteți cu jurizarea, cât de dur?

Nu știu, rămâne să vedeți voi că toată lumea mă întreabă. Mie mi se pare că, eu nu am unitatea asta de măsură. Toată lumea îmi spune: "Mihai, ești cam dur, cam pretențios!". Habar nu am! Eu sunt cum sunt! O să vedeți!

Ceea ce e important e că eu cred că și jurizările vor fi interesante  pentru că, pe lângă faptul că, zic eu, îi departajez destul de bine,  destul de corect, așa, savuroase sunt momentele în sine. Mă provoacă efectiv! Pe lângă clasament, interacțiunea cu ei este fantastică!

Există divergențe între jurați? Vă mai contrați?

Normal! Dar asta este și frumusețea, știi? Că există păreri diferite! Nu că sunt divergențe dar fiecare dintre noi vine dintr-un domeniu diferit, are o perspectivă diferită, are un background diferit, avem  o educație diferită până la urmă și asta este  extraordinar pentru un show fiindcă ne completăm foarte bine și reușim să interacționăm foarte bine unii cu ceilalți, avem păreri diferite și singurii care vor câștiga de acolo sunt telespectatorii pentru că ei  se vor regăsi,  vor fi de acord sau nu cu noi! Până la urmă ăsta este divertismentul, să te simți bine, să participi și să oferi ceva celor care te privesc. Despre asta este vorba în cele din urmă!

Mai aveți școala de dans?

Da, bineînțeles!

Cât timp vă ocupă?

E foarte bine! Ne ocupă foarte mult timp! Ne ocupă fiecare zi a săptămânii pentru că este pasiunea, e locul nostru de muncă!

Fetițele sunt și ele pasionate de dans?

Nu, fetița cea mare face canto, e pasionată de muzică, iar cea mică, încă, doar de joacă.

Încă nu știți dacă v-au moștenit talentul și pasiunea pentru dans!

Bineînțeles că ambele se mișcă, dansează, da, cu plăcere, dar  nu vin la cursuri de dans.

V-ați gândit să faceți coregrafia pentru un musical, v-ar plăcea?

Da, de ce nu? Asta e un proiect foarte interesant. Mie musicalul mi se pare cam cel mai greu gen, da, ar fi o mare provocare, timp să avem! Acum nu știu dacă aș face față, cu programul pe care îl am!

În timpul liber ce vă place să faceți, dacă mai aveți timp și pentru dumneavoastră?

Avem, avem!  Am învățat să echilibrăm atât de bine programul și chiar ne-a ieșit! Anul ăsta o pot spune cu  mâna pe inimă, da,  echilibrul ăsta între muncă și  viața personală de familie, relaxare, există la noi în familie!

Cum mențineți echilibul în viața de familie? Sunteți de 16 ani cu soția...

Pur și simplu ne adaptăm, nu a arătat mereu așa viața de familie dar dacă mă întrebi ultimele măsuri pe care le-am luat au fost tocmai să tăiem un pic din orele de muncă și să  ne organizăm mai bine astfel încât să petrecem mai mult timp  cu copiii. Asta este esențial pentru noi!

În afară de zona de familie, ce v-ați dorit sau ce v-ați propus să faceți mai mult anul acesta, în 2024?

Profesional avem o grămadă de proiecte. Abia aștept să înceapă "Te cunosc de undeva", pe 17 februarie, pentru că e un show de divertisment pur, nu este doar o competiție. Eu cred că asta este calitatea acestui show, că este divertisment pur. În martie am campionatul național cu perechile mele, avem o grămadă de  concursuri internaționale, predau în foarte multe campuri de dans, jurizez foarte multe competiții internaționale de dans, e un program foarte încărcat! Organizez un festival  de dans pentru copii la început, am organizat competiții de dans, acum m-am oprit. Erau prea multe! Dar știi cum e, niciodată să nu spui niciodată! Programul e încărcat! De fapt, munca la mine înseamnă să reduc din muncă!

 În utima vreme cât mai multe vedete preferă să își facă case în afara Bucureștiului...

Da, eu întotdeauna... Stau în afara Bucureștiului din 2010, de aproape 14 ani, pentru că  iubesc natura, nu am alt motiv!

Obișnuiește Mihai Petre să țină diete?

Aici știi cum e? E dificil și nu aș sfătui pe nimeni să îmi urmeze exemplul. Întotdeauna trebuie să vorbești cu doctorul despre asta dar mie personal îmi face bine fastingul. Am perioade în care mă abțin de la a mânca și mă simt foarte bine. Dar nu sfătuiesc pe nimeni să încerce asta, decât cu sfatul medicului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net