Click! a avut dreptate! Ce vedetă intră în juriul „Te cunosc de undeva!”

Ultima actualizare:

anunțam acum câteva zile că juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 se va mări. Candidați erau Mihai Petre (43 de ani) și Andrei Aradits (49 de ani). Acum vă putem spune și cine este câștigătorul celui de-al cincilea scaun de „judecător”. Actorul Andrei Aradits va avea și el un nou contract cu Antena 1, căci face parte din distribuția serialului „Lia - Soția soțului meu", dar la „Te cunosc de undeva!” se întoarce Mihai Petre.

Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Cristi Iacob îl vor avea coleg pe Mihai Petre
Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Cristi Iacob îl vor avea coleg pe Mihai Petre

Și în sezonul trecut al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, Mihai Petre a stat la masa juriului, cât a trebuit să lipsească motivat Andreea Bălan, care a participat la reality-show-ul „America Express".

De data aceasta însă va fi jurat permanent, începând cu acest al 19-lea sezon al show-ului transformărilor de la Antena 1. Alături de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, Mihai Petre va juriza prestațiile celor opt cupluri participante - (1) Emilian și WRS, (2) Damian Drăghici și iubita sa, Cristina, (3) Anca Țurcașiu și Jean Gavril, (4) Nicole Cherry și Juno, (5) Valentin Sanfira și Codruța Sanfira Filip, (6) Radu Țibulcă și CRBL, (7) Adda și Radu Bucălae, (8) Misha și AMNA.

Mihai Petre: „Apreciez acest show, se potrivește personalității mele”

Acesta este noul juriu de la „Te cunosc de undeva!” / foto: Antena 1
Acesta este noul juriu de la „Te cunosc de undeva!” / foto: Antena 1

„Am fost plăcut surprins să primesc propunerea de a deveni membru al juriului «Te cunosc de undeva!». Apreciez acest show, care este unul cu foarte mare atenție la detalii, de aceea am și rezonat cu el, pentru că se potrivește personalității mele”, a declarat Mihai Petre.

„Structural cred că atenția la detalii duce la performanță și la un show în adevăratul sens al cuvântului. Vorbim de o emisiune cu oameni extrem de talentați, și aici mă refer la absolut toată echipa, de la concurenți, la membrii juriului și toată echipa de producție, care reușește să execute niște transformări absolut incredibile!", a mai spus acesta.

Mihai Petre este foarte bucuros că a revenit la „Te cunosc de undeva!” / foto: Antena 1
Mihai Petre este foarte bucuros că a revenit la „Te cunosc de undeva!” / foto: Antena 1

Alături de Ozana Barabancea, care va puncta transformările din punct de vedere vocal, de Cristi Iacob, care jurizează actoria, de Andreea Bălan care face observații despre coregrafie și Aurelian Temișan, care analizează întregul show-ul al concurenților, Mihai Petre va nota în primul rând respectarea detaliilor din referință.

„Voi fi atent la detaliile din referință, la cât de bine sunt ele respectate, însă nu mă voi limita doar la asta. Sigur că, ținând cont de expertiza mea în dans, voi analiza și cât de în detaliu se respectă și pe acest culoar referința", a mai precizat juratul.

„Colegii m-au primit foarte bine și apreciez mult asta, am simțit o chimie foarte bună încă de când am venit prima oară la Te cunosc de undeva!, iar asta e foarte important când alegi să intri într-un proiect nou. După primele filmări, pot spune cu mâna pe inimă că dinamica la masa juriului e una foarte bună!", a mai spus Mihai Petre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net