Cătălin Botezatu joacă într-un film artistic. Cum a primit rolul de șef al Poliției și colonel respectabil

Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu (57 de ani) a mai bifat un succes profesional. Celebrul designer este de neoprit. În programul lui extrem de încărcat și-a făcut timp pentru un film care i-a mers la suflet. După prezentările de la Paris Fashion Week și o scurtă oprire în Dubai pentru a-și încărca bateriile, Botezatu a filmat pentru filmul artistic „Ecaterina”.

Impecabil cum îl știm, Cătălin Botezatu și-a jucat rolul perfect. În filmul „Ecaterina” el împărtășește o poveste care va rămâne în sufletul celor care o vor vedea. Este colonel în Poliția Capitalei și totodată șeful Poliției și poartă un costum impecabil pentru că acordă de fiecare dată o atenție extraordinară detaliilor.

"Un personaj profund"

Am filmat pentru filmul artistic „Ecaterina”. Fiecare film are o poveste de spus, iar fiecare filmare este o oportunitate de a explora umanitatea în toată complexitatea ei. Mihai Alexa este un personaj important în poveste, fiind colonel în Poliția Capitalei și șeful Poliției, precum și unchiul căpitanului Alexa”, începe să povestească Bote despre personajul pe care îl interpretează. Apoi, creatorul de modă a adus mai multe detalii despre rolul pe care îl interpretează și personajul Mihai Alexa.

Este un om responsabil și devotat familiei...un personaj complex, definit de simțul datoriei, loialitate și responsabilitate față de familie și de profesia sa, dar și de un conflict interior cauzat de dorința de a proteja pe cineva care refuză să fie protejat. Această dualitate face din el un personaj profund, cu o relație interesantă și dinamică cu nepoata”, a mai completat celebrul designer extrem de încântat de faptul că joacă în acest film, primind multe felicitări din partea admiratoarelor sale.

„Ai stofă de ofițer”

Oricum s-ar îmbrăca și orice ar face, Cătălin Botezatu este extrem de iubit de femei care îl complimentează mereu. Așa s-a întâmplat și acum când admiratoarele nu au contenit să îl laude după ce designerul a anunțat că joacă în acest film.

„M-am uitat cu atenție la poze. Ai stofă de ofițer cu grad înalt și că în tot ce faci impui autoritate”, i-a scris o fană lui Botezatu pe pagina sa de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
catalin scarlatescu instagram jpg
banner randi png
saljbchd jpg
nunta Monica Birladeanu si Valeriu Gheorghita Foto   Facebook jpg
image png
image png
image png
dana budeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net