Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, surprinși de paparazzii în tandrețuri. Ce se întâmplă acum în relația lor

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu își trăiesc povestea de dragoste fără să mai țină cont de reguli sau oamenii din jur, așadar fotoreporterii noștri i-au susprins într-o ipostază care îi caracterizează de minune. Între timp, cei doi ce se joacă de-a alba-neagra cu despărțirea.

cub cazacu olaru animat gif

După ce a fost eliminat de la „Dancing on Ice”, Cătălin Cazacu se consolează în brațele iubitei lui, Ramona Olaru. Paparazzii noștri i-au surprins pe cei doi în cele mai tandre și „fierbinți” ipostaze. când totul era roz în relația lor. În timp ce alte publicații i-au dat despărțiți pe cei doi, Cazacu a declarat recent pentru Click! că el și Ramona s-ar gândi chiar să își unească destinele, acesta mărturisind că ea este femeia vieții lui.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, surprinși pe stradă în ipostaze tandre și sărutări fierbinți

Iar acest lucru se poate vedea foarte ușor și din întâlnirile romantice ale celor doi. Fotoreporterii noștri i-au surprins pe Ramona și Cătălin în plină stradă, în timpul unui schimb de sărutări pasionale. Celor doi le stă, într-adevăr, foarte bine împreună, chiar dacă tot există zvonuri potrivit cărora relația lor ar fi trecut și printr-o perioadă de despărțire.

Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc. I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim. Sper să fie anul acesta”, ne-a dezvăluit Cătălin Cazacu, iar interviul complet îl puteți vedea AICI.

Din ce am putut noi observa, cam așa ar și sta lucrurile, cuplul fiind surprins în plină stradă în timpul unui schimb de îmbrățișări tandre și sărutări cu foc. Cătălin Cazacu a așteptat-o pe Ramona să iasă din mașină, după care aceasta nu a mai scăpat din brațele partenerului ei. Ulterior, Ramona a luat o mică pauză de la „pupat” pentru a-și pune o haină mai groasă pe ea, după care cuplul a revenit la dulcegării, fără să mai țină cont de oamenii din jurul lor.

Aceștia s-au sărutat pe trotuarul unei străzi centrul Capitalei, preț de câteva minute bune, după care au intrat într-un imobil din apropiere. Cazacu nu își poate ține mâinile departe de Ramona nici de la mașină până în casă! Adevărul e că și ea s-a prezentat extrem de aranjată la întâlnire, pe tocuri și cu o pereche de blugi ce par a fi sub semnătura celebrei case de modă Mugler. Cătălin, pe de altă parte, a venit îmbrăcat sport, într-un hanorac și o pereche de pantaloni lejeri, de culoare neagră.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net