Câți bani a putut cheltui Cătălin Măruță pe două perechi de blugi! A arătat bonul: "Să nu v-aud"

Ultima actualizare:

Cătălin Măruța și-a achiziționat două perechi de blugi de la o prietenă designer, iar costul a fost pe măsura pretențiilor. 

Câți bani a putut cheltui Cătălin Măruță pe două perechi de blugi!
Câți bani a putut cheltui Cătălin Măruță pe două perechi de blugi!

Cătălin Măruță a demonstrat fanilor că îi place să poarte haine de calitate și nu se uită la bani, mai ales când e vorba de articolul său vestimentar preferat, blugii. 

Prezentatorul de la PRO TV a povestit fanilor pe rețelele de socializare că  fost la buna sa prietenă și designer, Adina Buzatu, pentru a-și comanda un costum pentru un eveniment.

Măruță nu este adeptul stilului elegant, ci preferă mai degrabă hainele confortabile, așa că nu a putut rezista tentației de a-și achiziționa două perechi de blugi de culoare albastră. Fanii săi mereu s-au întrebat de la ce branduri își cumpără Măruța hainele, iar prezentatorul a demonstrat că stilul său casual prespune o cheltuială considerabilă. 

Fiecare apariție a lui Măruță în fața publicului trebuie să fie absolut impecabilă, motiv pentru care nu face niciodată rabat de la calitate când este vorba de imaginea sa. 

El a achiziționat de la brandul creatoarei de modă Adina Buzatu, două petrechi de blugi pentru care a plătit 595 de lei. 

Prezentatorul a arătat fanilor și bonul recentei achiziții, deoarece nu a dorit să se creadă că este vorba de o reclamă. 

În weeend am un eveniment, iar ieri am fost la prietena mea pentru costum și am găsit blugii ăștia senzaționali.

Vi-i arăt pentru că la un moment dat tot am primit mesaje „De unde sunt blugii?”. Erau niște blugi în genul ăsta, albastru și asta voiam să vă zic, că are niște chestii fabuloase. Și să nu vă aud că vă arăt blugii pentru că, nu știu, am eu vreun „deal” sau ceva. Uite aici și factura fiscală, ieri, frumos. Așadar, v-am arătat cum stau lucrurile. Asta o fac pentru că îmi plac foarte mult blugii aceștia și am zis, dacă vă interesează, să știți”,aspus Cătălin Măruță pe InstaStory.

Cătălin Măruța a avut o ascensiune fabuloasă

Cătălin Măruță a devenit unul dintre cei mai faimoși prezentatori de televiziune din România, chiar dacă maniera sa directă de a dialoga cu invitații i-a atras câteodată și critici. 

Măruța și-a început cariera la TVR 2, iar de-a lungul timpului a avut o evoluție frumoasă și a ajuns la PRO TV, unde de câțiva ani este gazda unor emisiuni de succes. 

Cătălin Măruța s-a căsătorit cu Andra, iar cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Măruța și Andra sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi copii, de care sunt foarte mândri. Andra este la rândul ei un om de televiziune, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți jurați de la "Românii au talent".

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net