Câți bani a putut cheltui Cătălin Măruță pe două perechi de blugi! A arătat bonul: "Să nu v-aud"

Cătălin Măruța și-a achiziționat două perechi de blugi de la o prietenă designer, iar costul a fost pe măsura pretențiilor. 

catalin maruta 4 jpg
Câți bani a putut cheltui Cătălin Măruță pe două perechi de blugi!

Cătălin Măruță a demonstrat fanilor că îi place să poarte haine de calitate și nu se uită la bani, mai ales când e vorba de articolul său vestimentar preferat, blugii. 

Prezentatorul de la PRO TV a povestit fanilor pe rețelele de socializare că  fost la buna sa prietenă și designer, Adina Buzatu, pentru a-și comanda un costum pentru un eveniment.

Măruță nu este adeptul stilului elegant, ci preferă mai degrabă hainele confortabile, așa că nu a putut rezista tentației de a-și achiziționa două perechi de blugi de culoare albastră. Fanii săi mereu s-au întrebat de la ce branduri își cumpără Măruța hainele, iar prezentatorul a demonstrat că stilul său casual prespune o cheltuială considerabilă. 

stanga
dreapta
image
image
catalin maruta jpg
5 catalin maruta in vacanta 3 1 0 jpeg
catalin maruta 2 jpg
catalin maruta png

Fiecare apariție a lui Măruță în fața publicului trebuie să fie absolut impecabilă, motiv pentru care nu face niciodată rabat de la calitate când este vorba de imaginea sa. 

El a achiziționat de la brandul creatoarei de modă Adina Buzatu, două petrechi de blugi pentru care a plătit 595 de lei. 

Prezentatorul a arătat fanilor și bonul recentei achiziții, deoarece nu a dorit să se creadă că este vorba de o reclamă. 

În weeend am un eveniment, iar ieri am fost la prietena mea pentru costum și am găsit blugii ăștia senzaționali.

Vi-i arăt pentru că la un moment dat tot am primit mesaje „De unde sunt blugii?”. Erau niște blugi în genul ăsta, albastru și asta voiam să vă zic, că are niște chestii fabuloase. Și să nu vă aud că vă arăt blugii pentru că, nu știu, am eu vreun „deal” sau ceva. Uite aici și factura fiscală, ieri, frumos. Așadar, v-am arătat cum stau lucrurile. Asta o fac pentru că îmi plac foarte mult blugii aceștia și am zis, dacă vă interesează, să știți”,aspus Cătălin Măruță pe InstaStory.

Cătălin Măruța a avut o ascensiune fabuloasă

Cătălin Măruță a devenit unul dintre cei mai faimoși prezentatori de televiziune din România, chiar dacă maniera sa directă de a dialoga cu invitații i-a atras câteodată și critici. 

Măruța și-a început cariera la TVR 2, iar de-a lungul timpului a avut o evoluție frumoasă și a ajuns la PRO TV, unde de câțiva ani este gazda unor emisiuni de succes. 

Cătălin Măruța s-a căsătorit cu Andra, iar cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Măruța și Andra sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi copii, de care sunt foarte mândri. Andra este la rândul ei un om de televiziune, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți jurați de la "Românii au talent".

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg