Cătălina Ponor și Bogdan Jianu și-au botezat fiul cu fast! Elita gimnasticii românești la creștinarea micuțului Victor

Clipe de fericire și emoții cât cuprinde pentru Cătălina Ponor și soțul ei, impresarul Bogdan Jianu. Fosta mare gimnastă și-a botezat fiul, în week-end, cu fast. Nume grele ale gimnasticii au fost prezente la creștinarea celui de-al doilea băiețel al cuplului.

Fosta mare gimnastă Cătălina Ponor (36 de ani) și impresarul Bogdan Jianu și-au creștinat, în week-end, al doilea băiețel, pe micuțul Victor, cu mare fast. 

Cătălina și Bogdan  s-au căsătorit civil în iunie 2022, iar în luna decembrie, au devenit părinți pentru prima dată. Gimnasta l-a adus atunci pe lume pe Vlad. 

În iulie 2023, cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, iar la aproape un an distanță, în martie 2024, fosta sportivă l-a născut pe Victor, cel de-al doilea băiat al cuplului. 

Elita gimnasticii, la botezul fiului Cătălinei Ponor

Botezul micuțului Victor a fost unul cu ștaif, la petrecerea de pe Lacul Snagov fiind invitată crema gimnasticii. Printre cei prezenți s-au numărat: Octavian Bellu (cel care i-a fost antrenor gimnastei mai mulți ani la rând), Elisabeta Lipă și Monica Roșu, Larisa Iordache și soțul ei, Cristian Chiriță. 

Cătălina Ponor a schimbat două rochii 

Cătălina a făcut senzație la botezul celui de-al doilea fiu, schimbând două ținute. La slujba de creștinare de la biserică, sportiva a purtat o rochie bleu care i-a venit perfect. 

La petrecerea de pe lacul Snagov, Cătălina a îmbrăcat o rochie de seară, lila, care-i punea în valoare talia.

„Bogdan Jianu, să te bucuri de darurile primite de la Dumnezeu, doi băieți strașnici și o soție minunată, Cătălina Ponor! Bun venit, noului micuț creștin, Victor! Să fii Lumină”, i-au urat prietenii invitați la eveniment impresarului Bogdan Jianu, postând și câteva imagini de la botez. 

Fosta gimnastă și soțul au pus la punct din timp fiecare detaliu al botezului, organizat pe malul lacului Snagov. Decorul realizat din baloane albastre, albe și galbene, dar și din flori naturale a fost unul impresionant. 

Meniul a fost și el unul de fițe, invitații delectându-se cu preparate delicioase precum: mușchiuleț de porc împănat cu cartofi sfărâmați și sos de ciuperci sălbatice sau piept de curcan cu brocolli și sos de salvie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net