Câte kilograme a pus pe el Mario Fresh în luna august! Iubitul Alexiei Eram s-a „durdulit” în vacanță

#Exclusiv Click!

Mario Fresh, care a împlinit luna trecută, pe 9 august, frumoasa vârstă de 24 de ani, a avut parte de un răsfăț total. Alexia Eram, iubita lui și fiica Andreei Esca, a fost, la fel, tot sărbătorita lunii august, ea împlinind pe 31 august, vârsta de 23 de ani.

Având în vedere că luna ce tocmai a trecut a fost plină de aniversări în cuplul Mario Fresh-Alexia Eram, tânărul artist a recunoscut că a profitat din plin și s-a cam îngrășat. Nu prea mult, doar 8 kilograme!

“Luna august a fost o lună destul de grea pentru noi pentru că avem foarte multe zile de naștere și am luat câteva kilograme în plus. Mai mâncăm una-alta, mai bem una-alta și așa se întâmplă, am luat 8 kile frumoase, ale mele. M-am răsfățat! Acum începem din nou să fim serioși dar mă descurc, dau foarte repede jos, dacă stau două săptămâni liniștit și îmi fac cardio de zi cu zi și dieta corespunzătoare este ok”, ne-a mărturisit, nu foarte îngrijorat de silueta lui, Mario Fresh.

E foarte apropiat de părinții lui

Mario Fresh este acompaniat de părinții săi la evenimentele pe care le are în București și prin țară, atunci când timpul le permite acestora să o facă și să își vadă băiatul.

"Da suntem foarte uniți, părinții mei sunt mereu cu mine, chiar dacă ne despart 400 și ceva de kilometri, ei stau la Iași, eu la București, dar vin mereu după mine, încearcă să mă prindă din urmă și să îmi fie mereu alături. Pentru ei contează să fie lângă mine și să vadă ce au reușit să facă în ăștia 24 de ani”, a mai adăugat Mario Fresh.

Se iubește de 7 ani cu fiica Andreei Esca 

Mario Fresh și fiica Andreei Esca, Alexia Eram, se iubesc de 7 ani. Pentru că ambii s-au aniversat în luna august, artistul ne-a mărturisit că obișnuiește să îi facă daruri iubitei sale dar câteodată le mai ascunde sau i le dă mai târziu.

"Da, îi fac surprize. Cadourile de ziua ei i le comand pe internet și aștept să treacă ziua ei ca să nu le caute nicăieri, după care vin și îi dau cadoul (…) Iubirea e necesară, suntem doi oameni care știm ce vrem de la viață, știm ce vrem unul de la celălalt și ne cunoaștem destul de bine. Avem 7 ani de relație!”, a mai completat Mario Fresh atunci când a venit vorba despre frumoasa lui iubită, Alexia Eram, alături de care s-a bucurat de trei zile superbe în Santorini, într-o vacanță petrecută pe iaht.

Pentru Mario Fresh, vacanța adevărată este în lunile ianuarie-februarie. Acum artistul trage tare cu evenimentele și toate proiectele pe care le are, mai ales că urmează să scoată o piesă despre care chiar el spune că va fi “bombă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net