Catrinel Sandu evaluează pagubele uraganului Helene din Florida: „Nu e plăcut să stai în casă și să simți că bubuie..”

#Exclusiv Click!

Catrinel Sandu (47 de ani) experimentează uragan după uragan de când s-a mutat în Florida.

Acum familia ei și locuitorii de acolo s-au temut pentru viața lor din pricina uraganului Helene care se pare că a făcut furori pe plajele din apropiere și nu numai. Acum doi ani, vedeta era stresată din cauza uraganului Ian care a lovit atunci în mare forță Statele Unite ale Americii.

Se pare însă că Helene a fost ceva mai blând în zona în care locuiește celebra coregrafă, dar a afectat multe alte plaje și case, acolo unde a făcut destul de multe pagube. În urmă uraganului Helene din Florida, Catrinel Sandu s-a ales doar cu o mică stricăciune la piscină, în rest casa ei nu a avut de suferit.

„Le-am trecut pe toate...au fost copaci care s-au rupt" 

„Suntem OK! Asta a fost Helene. Le-am trecut, așa, pe toate. La noi, din fericire, mă refer doar la noi în cartier, a fost foarte-foarte multă ploaie și mult vânt, extrem de puternic, au fost copaci care s-au rupt, noi am avut doar o mică chestie la "cage-ul", de la piscină, cușcă sau acoperișul care e deasupra piscinei, dar nimic major.

Nu e plăcut să stai în casă și să simți că bubuie de parcă ești în "Vrăjitorul din Oz", aștepți să se ridice casa și să plece, Doamne ferește! A fost o sperietură, dar ne-am obișnuit, cât de cât, cu genul ăsta de experiențe, de când suntem în Florida", ne-a povestit Catrinel Sandu,care va sări în ajutorul prietenilor săi aflați în nevoi.

„Casa noastră este foarte puternică" 

„Partea mai neplăcută și mai urâtă este că sunt chiar niște pagube foarte-foarte mari, plajele sunt toate acoperite de apă, a venit apa până pe stradă, până pe blocuri, am o prietenă foarte bună care locuiește chiar în Siesta Key, pe plajă, și a fost evacuată de către servicii, are apă în casă de peste un metru, pagube foarte mari.

Noi avem un loc foarte frumos unde ne place foarte mult să mergem, unde sunt toate bărcile, în downtown Sasasota, acolo unde, la fel, bărcile sunt aduse până în parcare, dacă vezi imaginile sunt chiar sunt devastatoare. A produs mult mai multe pagube decât  cred că ne așteptăm. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că în zona în care suntem noi și în cartier, în afară de câțiva copaci, câteva pagube mici, nu a fost nimic mare, iar casa noastră este foarte puternică și nu am avut niciodată niciun fel de probleme", ne-a mai povestit Catrinel Sandu.

„Școala a fost închisă" 

Atât cunoscută coregrafă, cât și soțul ei, medicul stomatolog american, Steve  Schroeter, se vor mobiliza și au decis să ajute în acest weekend cât pot de mult. Soțul vedetei va pune în mișcare o mașină mai mare pe care o deține, astfel încât să poată circula cu ea prin Florida și să meargă să ducă provizii oamenilor care au mare nevoie de ele.

„Acum încercăm să ajutăm. Steve a deschis biroul, școala a fost închisă și toată lumea  încearcă să treacă cât se poate de mult peste acest weekend, suntem pe telefoane, încercăm să vedem pe cine putem să ajutăm.

Avem niște prieteni care sunt într-o altă zonă  care au apă peste tot și nu pot ieși de acolo, Doamne ajută că Steve are un truck, o mașină foarte mare și vom merge să luăm apă și mâncare. Vom merge să încercăm să îi scoatem pe ei de acolo și să mai putem ajuta persoanele care sunt în  nevoi mari", ni s-a mai confesat Catrinel Sandu.

Și pe Silvia Lăuneanu a speriat-o uraganul Helene

Și artista Silvia Lăuneanu (48 de ani), care se află acum în Florida, a avut mari emoții cu uraganul Helene, declarând că se află la prima experiență cu așa o forță a naturii.

„În noaptea asta se pare că experimentez prima  “întâlnire” cu un uragan (Helene). Viața în Florida!", a postat frumoasa cântăreață, stabilită de ani buni în America, pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu colaj instagram jpg
david popovici iubita taisia jpg
banner gheorghe turda png
andreea marin instagram jpg
andreea balan keo  jpg
Călin Lupea are 19 ani, s-a născut în România, dar a fost crescut în Canada și Miami
alessia ilie nastase jpg
cristina siscanu si filip facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net