Ce a speriat-o pe Larisa Iordache la cununia civilă: „Acum că suntem soț și soție putem să fim fericiți!”

#Exclusiv Click!

Fosta gimnastă medaliată olimpică, mondială și europeană, Larisa Iordache (27 de ani), s-a căsătorit ieri civil cu alesul său, Cristian Chiriță (23 de ani).

Tinerii miri nu au scăpat de ploaie nici la cununia civilă și nici la petrecerea organizată într-o locație de fițe de pe malul lacului Snagov. Acest lucru însă nu i-a împiedicat să se plimbe cu barca, să joace tradiționalul dans al șervetelor și să se distreze alături de invitații lor într-o locație de vis, cu un meniu pe măsură și un decor pe alb-verde, exact așa cum și-au dorit. Larisa Iordache a stat de vorbă cu Click!, imediat cum a ajuns la petrecerea organizată special pentru cununia civilă, la care au participat oameni dragi sufletului ei, printre care foștii săi antrenori Mariana Bitang și Octavian Bellu, dar și foste colege gimnaste precum Andreea Răducan, Monica Roșu și Cătălina Ponor.

Casă de piatră, Larisa! Cum a fost la cununia civilă?

Foarte bine, având în vedere că a venit ploaia peste noi, dar ne bucurăm că am putut să spunem da și să oficializăm cumva relația noastră și ne bucurăm de moment, chiar dacă în continuare plouă, e ok! Acum că suntem soț și soție putem să fim fericiți, împliniți și de acum încolo drumul nostru este unul lin și frumos dar abia așteptăm să ne distrăm aici împreună cu toți invitații noștri"!

Câți invitați aveți azi aici?

Nu știm sigur, pentru că au mai venit oameni. Sperăm undeva la 150, cam așa cred că sunt, plus-minus.

Acum începe petrecerea, nu?

Acum începe petrecerea, mai așteptăm câțiva invitați  și apoi o să începem petrecerea, să ne distrăm, să mâncăm ceva bun  și să fie totul foarte bine.

Dintre colegele tale cine o să îți fie alături, din gimnastică?

Au venit doamna Mariana Bitang cu domnul Octavian Belu, Andreea Răducan, Monica Roșu, multe dintre foste gimnaste au mai venit, cu care am păstrat o legătură foarte apropiată, mă bucur foarte tare că azi am primit foarte multe mesaje frumoase, de bucurie, urări,  să fim fericiți, ne-au urat numai de bine și mulți oameni care nu au putut să ne fie azi alături.

Locația este una superbă, aici, pe lac. Te-ai speriat puțin că a început să  plouă?

Da, m-am speriat puțin, pentru că pentru mine nu este o problemă, mie îmi place ploaia,  sunt foarte ok cu asta, însă sper ca invitații să se simtă bine și să fie ok, având în vedere că e ceva natural ce se întâmplă. Cred că ar trebui să fim  bucuroși, chiar dacă sunt  cumva niște evenimente pe care nu le-am prevăzut, dar sperăm din suflet să se  liniștească ploaia și să putem să stăm comod, să stăm bine și să fie ok.

După această petrecere care seamănă cu o nuntă, vă doriți să plecați amândoi într-o vacanță, să vă liniștiți puțin?

Eu, ce-i drept, m-am gândit, însă nu i-am propus, dar îi voi propune soțului meu după ziua aceasta.

Cristian: Și cu siguranță eu o să accept!

Gata, acum, începând de azi, vă spuneți soțul meu, soția mea, e o noutate!

Cristian: Ne spunem din ziua când ne-am cunoscut!

Larisa: E cererea, dar încă de atunci cumva Cristian mă „amenință” că o să mă ia de soție și o să se întâmple chestia asta, dar mă "amenință", să înțelegem spre bine, și m-am obișnuit cumva cu apelativele acestea pentru că ne plac, ne simțim bine.

Din partea familiei voastre cine vă este alături?

Părinții lui Cristian sunt alături de noi, împreună cu  fratele lui, tatăl meu, fratele meu alături de cumnata mea,  nepoțelul meu, Tiago, nepoțelul nostru acum,  toți oamenii sunt alături de noi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net