Ce crește Ramona Bădescu pe terasa apartamentului său din Roma. Vedeta își ia porția de vitamina C direct de la sursă: „E totul crescut și îngrijit de mine”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ramona Bădescu (55 de ani) este adepta unei vieți sănătoase și a mișcării. Poate și de aceea are corp de top model la vârsta ei.  Actrița și cântăreața a mâncat sănătos și a știut să combine alimentația, astfel încât să se mențină mereu în formă. 

I-am făcut o vizită Ramonei Bădescu, chiar la ea acasă, la Roma. Vedeta a fost încântată să ne arate terasa ei, acolo unde obișnuiește să se relaxeze când este cald și bine afară, ba chiar să se și bronzeze, căci de obicei mai stă și la soare în oaza ei de liniște și creație. Am descoperit o frumoasă producție de pomi fructiferi, așa că Ramona Bădescu își poate lua liniștită porția de vitamina C direct de la sursă.

Gazdă primitoare, Ramona Bădescu ne-a servit cu mandarine direct din copac!

Bine ați venit pe terasa mea! Să ne luăm porția de vitamina C, bio! Occhio! Am doi mandarini chinezești aici, așa că mâncăm direct din copac. Face foarte bine la sănătate. Fructele sunt mici și foarte aromate! Îți fac poftă?", spune Ramona Bădescu, pe care am vizitat-o la Roma, chiar la ea acasă, în weekend-ul ce tocmai a trecut!

Vedeta locuiește într-un apartament cochet la Roma, poziționat central, care are o super terasă și e o adevărată plăcere să iei masa acolo când vremea este caldă și prietenoasă. Pe terasa ei de la Roma, Ramona Bădescu are o mulțime de plante și copăcei pe care îi crește cu multă dragoste și atenție. Mandarini japonezi, lămâi și dafini. Au răsărit și câțiva ghiocei, semn că în curând o să vină primăvara în Italia.

„Îmi iubesc toate plantele”

E totul crescut și îngrijit de mine. Mandarinii japonezi îi am de vreo 5-6 ani. Am aici și o producție de lămâi, bio, foarte bună! Uite și dafinul! Am toată plantația! Este bun și îl folosesc. Dafinul este foarte bun pentru digestie! Se face ceai din dafin și coajă de lămâie!  Fierbi apă și pui 3 foi de dafin în ea, crescut natural și îngrijit cu multă dragoste, cum e la mine aici, se pune apoi și coaja de lămâie. Se lasă totul la infuzat un sfert de oră  și se bea apoi după masă! Ajută la digestie și este foarte sănătos!

Îmi iubesc toate plantele și îmi place să le îngrijesc singură. A dat și ghiocelul! Din mandarinii japonez fac și dulceață și este foarte bună cu piept de rață caramelizat! Îți lasă gură apă de sănătate!”, ne-a mai spus vedeta în timp ce mânca cu poftă din mandarinii japonezi.

Acasă la Roma, acolo unde trăiește deja de 33 de ani, Ramona Bădescu are un apartament spațios, cu un dressing impresionant și un living mare, acolo unde din când în când mai cântă la pian pentru invitații ei. Biblioteca este la loc de cinste, tablourile mari și colorate fac și ele parte din decor, iar jucăriile fiului său de 4 ani, Ignazio, și-au făcut simțită prezența.

A luat masa la mare, în compania Cristinei Spătar

Weekend-ul ce tocmai a trecut, Ramona Bădescu s-a întâlnit la Roma cu o altă artistă faimoasă, Cristina Spătar. Cele două cântărețe s-au bucurat de revedere și au decis să ia masa împreună, așa că au pus țara la cale. Ramona Bădescu a invitat-o pe Regina R&B-ului, Cristina Spătar, în cursul zilei de duminică la mare, la Fregene, acolo unde au luat masa împreună la un restaurant cu specific de pește, deținut de un prieten de-al actrițe „adoptată” de Italia. S-au simțit bine și apoi au dat o fugă la mare pentru a se bucura de priveliște și a lua pulsul plajei care a cucerit-o definitiv pe Cristina Spătar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net