Ce relație a avut Ramona Bădescu cu celebrul Toto Cutugno: „A fost acasă la mine! Părinții mei l-au cunoscut”

Pe data de 22 august 2023, marele artist italian Salvatore Cutugno, cunoscut publicului sub numele Toto Cutugno, s-a stins din viață după o lungă luptă cu cancerul, la vârsta de 80 de ani. Publicul român îl iubea foarte tare, iar el, la rândul său, îi îndrăgea pe români. De asemenea, artistul susținea mereu că are o relație foarte specială cu România și a apreciat mereu frumusețea româncelor noastre. Ramona Bădescu a avut o relație de prietenia cu acesta și a vorbit recent despre legătura ei cu Toto Cutugno.

Ramona Bădescu, despre relație de prietenie cu Toto Cutugno / Foto: Colaj arhiva Click!
Ramona Bădescu, despre relație de prietenie cu Toto Cutugno / Foto: Colaj arhiva Click!

Ramona Bădescu a reușit să își construiască o carieră atât în România, cât și în Italia. De altfel, își amintește cu dor și emoție de dragul ei prieten, regretatul artist italian Toto Cutugno. Cei doi s-au întâlnit, pentru prima dată, în urmă cu 20 de ani, când cântărețul venise în Craiova pentru un concert. Ce a avut de spus actrița despre bunul ei prieten și relația lor specială de prietenie.

Ramona Bădescu: „L-am cunoscut foarte bine ...”

Am fost acolo, lângă el, el a fost acasă la mine! Țin minte că am cântat la pian cu el. Am avut emoții extraordinar de mari, cred că s-a întâmplat acum 20 de ani, a fost în Craiova. L-am cunoscut foarte bine, părinții mei l-au cunoscut pe Toto. Era o prietenie enormă. Toto nu doar că era un simbol, un italiano vero, dar era și un om deosebit, un suflet deosebit, un prieten drag, un om simplu, de puține cuvinte, dar de fapte mari! Lipsește mult, lipsește Italiei, lipsește României!

A trăit o viață plină de recunoștință pentru că publicul l-a iubit! Asta este important! Mulți artiști sunt recunoscuți după. El a trăit în marea recunoștință a publicului și s-a ars pentru publicul care l-a iubit! Există în continuare prin muzica și prin arta lui pentru că toți o să ne ducem mai devreme sau mai târziu! Dar artiștii au marea menire de a putea lăsa ceva în urma lor, un disc, un discurs, un monolog, o emoție sau o pasiune!”, a declarat Ramona Bădescu pentru Ego.ro.

„Cred că tinerele au nevoie să știe la cine să se uite”

De asemenea, a vorbit și despre faptul că a devenit cunoscută pentru frumusețea și talentul ei, doar că recunoaște că în adolescență, nu era mulțumite de felul în care arăta și îi era rușine să se uite în oglindă.

Când eram mică, pe la 17-18 ani, când făceam duș închideam lumina pentru că nu voiam să mă uit la mine! Eram grăsuță, dolofană, rotundă la față, anonimă, nu mă plăceam, nu aveam nimic! Dar aveam în suflet și în ochi zâmbet, bucurie, bunătate, dăruire. Încet, încet, această lumină a pătruns și în interiorul meu, cu muncă, cu sfaturi, cu alimentație, cu viață, cu momente bune, chiar și cu momente grele! Am reușit să mă transform și dintr-o lebădă să devin o principesă!

A fost un parcurs de-a lungul acestor 50 de ani și cred că este și un mod de a le sfătui pe tinerele din ziua de astăzi. Modele mele în viață au fost Sophia Loren, Claudia Cardinale. M-am ghidat și m-am uitat la ele. Nu vreau să spun că în ziua de astăzi fetele nu au idealuri sau pe cineva cu experiență, cu eleganță, dar, din păcate, prin intermediul mediului online, a influențelor și a multor persoane care se nasc de la o zi la alta, cred că tinerele au nevoie să știe la cine să se uite!”, a mai adăugat Ramona Bădescu.

Sărutul de neuitat dintre Ramona Bădescu și Toto Cutugno 

Un moment de neuitat a avut loc în anul 2013, când Ramona Bădescu și Toto Cutugno au cântat împreună, pe scena de la Sala Palatului. Artista a mărturisit că și-ar dori să-l pupe din partea tuturor femeilor. El i-a spus că închide ochii și că o lasă să îl sărute de trei ori, unde își dorește ea. Ramona l-a pupat pe frunte și pe obraz, lucru ce nu i-a convenit italianului, care a sărutat-o apoi pe gură.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net