Ce diferență mare de vârstă este între Carmen Trandafir și soțul său, Emil Grădinescu: „M-a cerut în căsătorie într-un mod neromantic”

Carmen Trandafir, una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu comentatorul sportiv Emil Grădinescu de aproape 20 ani, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Ce nu mulți știu este faptul că între cei doi există o diferență mare de vârstă.

Ce diferență mare de vârstă este între Carmen Trandafir și Emil Grădinărescu / foto: arhiva Click!
Ce diferență mare de vârstă este între Carmen Trandafir și Emil Grădinărescu / foto: arhiva Click!

Emil Grădinescu și Carmen Trandafir au o relație de aproape 20 de ani și s-au căsătorit în 2011, având una dintre cele mai de durată căsnicii din showbiz-ul românesc. De asemenea, cei doi sunt părinții unei fetițe superbe, pe nume Ana. Fiica lor a venit ca o binecuvântare pentru cei doi soți, iar atunci au simțit nevoia să facă pasul cel mare. De altfel, artista a fost cerută de soție când Ana avea trei ani.

Totodată, nu mulți sunt cei care știu că între Carmen Trandafir și Emil Grădinescu există o diferență destul de mare de vârstă. Cântăreața este cu 16 ani mai tânără decât partenerul ei de viață.

Între cei doi este o diferență mare de vârstă

Dacă știam că sunt 16 ani diferență între noi, nu ne luam. Noi am plecat în relație că nu ne căsătorim, că nu facem copii. Când m-a cerut, după 8 ani de relație, eram supărată, aveam copil de 3 ani. M-a cerut în căsătorie într-un mod neromantic”, a declarat Carmen Trandafir, în urmă cu ceva timp, la Pro TV.

De asemenea, ca în orice cuplu, cei doi au avut parte și de momente tensionate. În urmă cu ceva timp, solista ne dezvăluia că au fost la un pas de divorț:

Bineînțeles că am trecut și prin momente mai puțin plăcute, ne acceptăm defectele. Am avut momente în căsătoria noastră când am spus «stop, gata», am spus asta de multe ori, dar în glumă. La noi sunt mici certuri cum ar fi de ce o ia pe un traseu și nu pe altul.

Sunt nimicuri peste care trecem imediat. De cele mai multe ori Emil spune «stop, hai să ne împăcăm», dar și eu o fac și îi zic «hai să ne împăcam. Nu îmi place să fim certați». Cred că am ajuns și eu la înțelepciunea de a ceda”, a declarat Carmen Trandafir, pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net