Ce face Alina Sorescu pentru a avea o talie de viespe: „Acesta e secretul”

Alina Sorescu (37 de ani) radiază de fericire, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. În urma divorțului de Alexandru Ciucu artista s-a reinventat, la propriu. Chiar dacă timpul trece, în ceea ce o privește pe artistă, semnele de îmbătrânire nu se mai arată! Nici nu este de mirare, având în vedere ce stil sănătos de viață are Alina. Iată ce face pentru a-și menține silueta de viespe!

Ce face Alina Sorescu pentru a avea o siluetă de vispe

Deși anii trec, Alina Sorescu pare să întinerească pe zi ce trece. Artista a început să scoată tot mai multe piese, semn că este pe val în ceea ce privește cariera. Mai mult decât atât, pare că și din punct de vedere stilistic se reinventează. Ultimele apariții ale vedetei au fost marcate de ținute demne de un adevărat model de pe podium, iar stilul de makeup pe care îl abordează în ultima vreme reușește să îi pună în evidență cele mai frumoase trăsături.

Desigur, Alina se menține datorită unor reguli foarte importante de la care nu se abate, iar ea este conștientă de acest lucru, motiv pentru care seretul numărul 1 este faptul că nu face excese! De niciun fel!

Nu fac excese, cred că acesta este secretul. Dacă ai această regulă în minte, poți pe termen lung să ai grijă de silueta ta. O dietă nu înseamnă un răspuns pe termen lung, e o chestiune limitată în timp, după care dacă nu ai niște reguli clare, pui imediat la loc kilogramele pe care le-ai dat jos.Mi-ar plăcea să am mai mult timp pentru sport, cum obișnuiam înainte. Am avut în această perioadă un timp foarte aglomerat și nu am mai avut timp să ajung. Mie îmi place foarte mult pilatesul și mi-am propus ca în curând să revin la activitatea mea acolo.”, a declarat Alina Sorescu.

Plăcerile la care nu renunță Alina Sorescu! Fac parte din rutina zilnică

Alina însă are și mici plăceri la care nu poate renunța și care face parte din rutina ei zilnică fără de care nu și-ar începe ziua așa cum se cuvine.

Îmi place să beau cafea dimineața, nu am făcut-o dintotdeauna, dar mai ales după ce au apărut fetițele, simt nevoia să o am ca o constantă în viața mea. Beau capuccino, să fie mai light. Nu aș putea să renunț la mâncarea copilăriei mele cu care încă mă răsfață mama, salata de vinete, tocănița de cartofi pe care rar mi-o mai face, nu e tocmai de dietă.Încerc să-mi mențin o dietă echilibrată, când am perioade aglomerate și plec foarte mult, pentru că eu am o meserie care mă ține mereu în acțiune. Sunt foarte mult în mașină și atunci am zile în care dacă sunt foarte aglomerată apelez la niște caserole.Îți vine mâncarea cu o seară înainte acasă și ai calculat totul pe calorii, ai toate mesele cu tine. Nu simți senzația de foame, dar asta e doar când am perioade foarte aglomerate, cum e luna decembrie.”, a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net