Ce gânduri a avut Zanni la 16 ani? I-a trecut vreodată prin cap să se sinucidă? "M-am chinuit, am plâns dar nu am cedat!"

Ultima actualizare:

Zanni, câștigătorul Survivor All Stars, a muncit enorm să își depășească condiția. Pe numele său real, Edmond Zanidache, acesta a câștigat o popularitate imensă după ce a apărut la televizor, și-a spus povestea și a fost îndrăgit de toată lumea.

Zanni.
Zanni.

A crescut la orfelinat și nu a avut mereu o viață ușoară. Invitat de Mister Bursucu la "Un podcast  mișto", Zanni a povestit și despre momentele grele prin care a trecut și dacă a avut sau nu altfel de gânduri în adolescență, atunci când nu era totul roz pentru el.

"A fost vreun moment până la 16 ani în care să te gândești să faci un pas greșit în viața ta și anume să te sinucizi?", l-a întrebat Mister Bursucu pe Zanni atunci când acesta a fost invitat la podcastul fostului coleg al lui Teo Trandafir.

"Nu au fost momente în care să fiu convins, dar au fost gânduri. Adică ești mic, ești nevinovat. Până la 16 ani, îți dai seama, un copil e copil, gânduri îți trec multe prin cap. Atunci când vine un zid d-ăla mare peste care simți că nu poți trece, cazi. Eu nu am cedat. M-am chinuit, am plâns, dar, da, au fost gânduri dar nu au fost aproape de a le înfăptui pentru că eram puternic!", a fost răspunsul lui Zanni care a recunoscut că la un moment dat a avut și el gânduri negre în viața lui, poate și din cauza greutăților prin care a trecut când era adolescent.

"Mi-am luat prea multe capace când eram mic, flegme și multă bătaie"

Și tot la vârsta de 16 ani, Zanidache i-a povestit lui Bursucu faptul că obișnuia să ia multă bătaie și a existat atunci un moment în care s-a "luminat" și parcă l-a schimbat cu totul. De atunci câștigătorul Survivor All Stars pare că și-a schimbat atitudinea și comportamentul.

"În momentul în care cineva te supără sau nu îți place, ești foarte direct! Îți face mai mult bine sau mai mult rău treaba asta?", l-a mai întrebat Bursucu pe Zanni. 

"Mi-am luat prea multe capace când eram mic, flegme și multă bătaie, încât la 16 ani, foarte mulți de unde vin eu, ori ajungeau boschetari, ori cedau, ori intrau în depresie... Un coleg de-al meu de la cămin, s-a sinucis. Am stat eu și m-am gândit, de unde agresivitatea asta de la mine, că lumea zice: "E agresiv!". Și eu stau și mă gândesc, "au dreptate", dacă stau să mă gândesc. Dar dacă stau să fac terapie eu singur cu mine și dau timpul înapoi să îmi dau seama unde m-am schimbat eu, că nu eram agresiv. La un moment dat, la 16 ani, m-am ridicat în picioare, la niște bătăi, să zic așa, și deodată s-a întâmplat asta, că până atunci plângeam!", a mai adăugat Zanni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net