Ce pasiune costisitoare are fiica Oanei Roman: „O las să facă ceea ce-și dorește!”

#Exclusiv Click!

Oana Roman și Marius Elisei au cu ce se mândri! Deși, momentan, sunt din nou despărțiți, fiica lor Isabela este o adevărată comoară! Micuța pictează la doar 9 ani ca o profesionistă și în curând Oana îi va organiza fiicei sale primul vernisaj.

Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a împlinit 9 ani pe 21 februarie și este talentată foc. A moștenit din familie pasiunea pentru frumos și artă. Micuța pictează ca o adevărată profesionistă și are deja destule tablouri pentru a face prima ei expoziție. Oana Roman este organizatoarea vernisajului fiicei sale.

Fiica Oanei Roman e o minune, la doar 9 ani!

Isa pictează foarte frumos și o să facem și un vernisaj cu lucrările ei, în curând. Ea merge la pictură, o dată pe săptămână are ore de pictură. Are și o profesoară, învață să picteze la modul profesionist. Are deja foarte multe tablouri pe care le-a făcut. Le-am expus și prin casă. Are și acasă șevalet, îi cumpăr pânze, are acuarele, tot felul de culori, tot felul de acril. Pictează și acasă lucrări.

Cred că a moștenit talentul ăsta din familie, seamănă cu soră-mea Catinca. Fiecare om în viața asta își alege drumul, meseria, nu trebuie să o las eu! Nu am dreptul să nu o las să facă ceea ce-și dorește, sub nici o formă! Orice și-ar alege să facă este doar alegerea ei și am s-o încurajez în alegerea pe care o va face", ne-a declarat Oana Roman.

Oana Roman: „A luat ce a fost mai bun de la mine și de la Marius!”

Seamănă cu mine, în sensul în care este foarte hotărâtă și foarte voluntară, și vrea ia totul cum vrea ea. Dacă nu iese cum vrea ea se supăra. Până la urmă trebuieiasă numai cum vrea ea. În același timp, e cu mult mai calmă, ca taică-su. Eu zic că a luat ce a fost mai bun de la fiecare din noi!”, a adăugat, mândră, fiica lui Petre Roman.

Isabela a ajuns la psiholog după despărțirea părinților

Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a ajuns chiar și la psiholog după recenta despărțire a părinților ei. Fetița a fost afectată foarte tare, mai ales că obișnuia să petreacă foarte mult timp împreună cu tatăl ei, de care este foarte atașată.

Oana Roman a postat, recent, pe contul de socializare un mesaj în care a dezvăluit că fiica ei a cerut să stea de vorbă cu un specialist, în această perioadă, dificilă.

Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei, da, am apelat la ajutor specializat.

Ea are nevoie să stea de vorbă cu cineva căruia să îi spună lucrurile pe care le simte și pe care mie nu mi le spune mie așa cum i-ar spune cuiva și, culmea, este că ea a cerut să meargă să se vadă cu Ana.

Ea îi spune «Ana cu care fac dezvoltare personală» și Ana este, într-adevăr, un psiholog care face și dezvoltare personală pentru copii și Isa a început să meargă să o vadă pentru că așa și-a dorit, asta a simțit că vrea, și am făcut cum și-a dorit ea”, a mărturisit Oana Roman, după despărțirea de Marius Elisei, într-un InstaStory.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar pe 15 februarie 2021. După doar două luni, cei doi s-au împăcat, însă despărțirea s-a produs, din nou, în urmă cu câteva săptămâni, când Marius a părăsit vila din Tunari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net