Ce s-a întâmplat sâmbătă seară pe cea mai îndrăgită piesă a lui Dan Bittman? S-a lăsat cu o cerere în căsătorie

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe unde cântă Dan Bittman (61 de ani), rockstarul face furori. Ori roiesc femeile în jurul celebrului artist care este mereu în centrul atenției pe oriunde apare, ori se mai lasă cu câte o cerere în căsătorie pe cele mai cântate și îndrăgite piese ale trupei Holograf, așa cum s-a întâmplat chiar sâmbătă seară.

Dan Bittman a cântat aseară la un restaurant grecesc cunoscut din centrul Bucureștiului, alături de colegul său, Marius Bațu. Cele mai frumoase piese ale trupei Holograf au răsunat și au fost cântate de fanii artistului care nu s-au putut abține să nu iasă la dans și să se distreze cot la cot cu artistul.

După melodii precum "Să nu-mi iei niciodată dragostea", "Întoarce-te acasă", "Primăvara începe cu tine", "Dragostea mea", "Cât de departe" și alte celebre piese de dragoste, Bittman și-a încheiat recitalul cu "Ți-am dat un inel", hitul pe care un bărbat și-a cerut aseară iubita în căsătorie, fiind pregătit ca la carte cu un buchet de trandafiri roșii și un inel.

Copleșiți de emoții, cei doi viitori miri s-au sărutat și îmbrățișat în fața tuturor după ce bărbatul a primit răspunsul mult așteptat de la jumătatea lui.

„Să vedem dacă e din aur! Să fie într-un ceas bun! Aplauze! Vă rog frumos să îi aplaudăm pe acești doi oameni care își leagă viața  chiar în seara asta, aici...", a spus Bittman.

„Moment greu în viața unui om, să le urăm încă o dată casă de piatră!, a mai completat solistul de la Holograf, pe piesele căruia au avut loc nenumărate cereri în căsătorie și nu numai.

Are concerte pe bandă rulantă

Alături de trupa Holograf sau singur, Dan Bittman are agenda încărcată de evenimente și concerte.  Este unul dintre cei mai bine cotați artiști de la noi și nelipsit de la cele mai importante evenimente din București sau din țară.

Împreună cu Holograf, Dan Bittman a scris istorie în muzică românească!

Luna noiembrie este una plină pentru holografi căci începe turneul de toamnă. Astfel, fanii celebrei trupei își pot vedea artiștii preferați în turneul Holograf intitulat „Cum bate inima ta”, care începe pe 2 noiembrie la Baia Mare și continuă cu un spectacol pe 3 noiembrie la Satu Mare, apoi pe 11 noiembrie la Bacău, pe 14 noiembrie la Brașov și pe 15 noiembrie la Râmnicu Vâlcea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net