Dan Bittman a ieșit la shopping! Celebrul solist al trupei Holograf e în plin proces de amenajare a terasei de vară!

Ultima actualizare:

Dan Bittman (61 ani) nu se dezice! De această dată, celebrul solist al trupei Holograf, nu a fost surprins în compania vreunei domnișoare sau pe scenă, la cântări, ci la cumpărături.

Se pare că, Dan Bittman, își dorește să își amenajeze curtea sau terasa de la parcul acvatic pe care îl are în afara Bucureștiului, de vreme ce a fost interesat de produse de mobilier pentru exterior. 

Solistul trupei Holograf a fost surprins, la cumpărături, de paparazzi Click!, în zona Băneasa, la magazinul de decorațiuni interioare pe care familia Șucu îl deține în zona respectivă. După ce s-a consultat cu un angajat al magazinului în privința cerințelor sale, Dan Bittman și-a comandat cele necesare și părea încântat că a găsit ceea ce caută, câteva produse de mobilier pentru curte, căci vara bate la ușă, iar terasa trebuie amenajată după bunul plac dar și după... buget.

Încă burlac la 61 de ani

Dan Bittman a împlinit 61 de ani pe 29 martie, artistul fiind în zodia Berbecului. După despărțirea de mama celor trei băieți ai săi, textiera Liliana Ștefan, Bittman nu și-a mai asumat nicio relație stabilă, fiind adesea surprins cu câte o domnișoară dornică de afirmare. Artistul este încă burlac, iar acest lucru nu pare să-l deranjeze prea tare, din contră.

S-a speculat mult pe tema prieteniei dintre Bittman și Denise Rifai

Denise Rifai și Dan Bittman au fost protagoniștii unui episod intens, în urmă cu doi ani, când solistul trupei Holograf a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

La vremea aceea, Denise l-a întrebat câte inele a oferit, ca o ironie la melodia trupei Holograf, „Ți-am dat un inel”. 

Au fost în emisiunea aceasta milionari, oameni importanți... Nu a venit niciunul cu un buchet de flori, măcar, pentru Denise”, a spus Dan Bittman, care a băgat mâna în buzunar și a scos o cutie cu fundă, în care era un superb inel, spre surprinderea gazdei.

Anterior difuzării ediției, Denise a fost invitată colegei Teo Trandafir și a discutat despre momentul ce urma să fie transmis, la Kanal D. „Este o emisiune foarte specială. E cel mai fain dintre toți invitații pe care i-am avut până acum. E un bărbat care pe cât de cuceritor e, pe atât de sensibil este. A plâns, chiar, la un moment dat. E un interviu cu care mă laud”, spunea, în 2020, Denise Rifai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net