Dan Bittman, sărbătoritul zilei! Romică Țociu l-a luat peste picior: "Costă mai mult ca tortul!"

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, împlinește astăzi, pe 29 martie, o frumoasă vârstă, mai precis, 61 de ani. Așa cum face de obicei, artistul a fost înconjurat de unii dintre cei mai apropiați prieteni.

La mulți ani, Dane! Vrei să-ți spun ceva? Nu ți-am luat lumânări, că de la o anumită vârstă, lumânările costă mai mult ca tortul!", i-a spus Romică Țociu artistului, sărbătorindu-l alături de câțiva prieteni apropiați, printre care și Tavi Colen. Dan Bittman a început să râdă și s-a distrat copios pe seama urărilor primite de ziua lui de naștere.

Dan Bittman, cuceritor și la 61 de ani

Artistul este un veșnic cuceritor al sexului frumos, în jurul său roind de obicei multe admiratoare. Deocamdată nu știm dacă Dan Bittman și-a asumat sau nu vreo relație serioasă, el fiind deocamdată, cum se spune, fără obligații, și se bucură din plin de viață.

Solistul trupei Holograf a avut relaţii cu unele dintre cele mai faimoase românce, printre care Mihaela Rădulescu, Tania Budi şi Monica Bârlădeanu. Cea mai lungă relaţie a sa a fost cu textiera Liliana Ştefan, de care s-a despărţit în 2016, iar de atunci ar mai fi avut idile cu Monica Odagiu şi soprana Andreea Ilie. 

La un moment dat, Dan Bittman s-a confesat în podcastul lui Mihai Morar despre viața sa sentimentală, acolo unde acum ceva timp a povestit că și-a cam trăit viața și nu se mai grăbește să intre în relații.

 „M-am îndrăgostit foarte ușor în viață, dar acum, la vârsta asta, mai că nu știu. După ce am trecut prin atâtea și atâtea nu știu dacă îmi mai vine. Spun lucrul ăsta, nu vreau să păcălesc pe nimeni. La ce să te aștepți acum? Să zicem că ar veni o domnișoară mai tânără….Ce să le ofer? Eu mi-am trăit viața. Nu pot să fiu egoist în continuare și să le-o opresc pe a lor. Ce ar putea să fie? Un an sau doi de fericire, după aia încep să scârțâie oasele. Ca idee, nu mai am nevoie de partea asta. A, da, de cucerit hai să râdem, dar e bine să și spui pe bune”, a mărturisit Dan Bittman. 

S-a despărțit după 25 de ani de relație de mama băieților săi 

Bittman a avut cea mai lungă relație cu mama celor trei băieți ai săi, Liliana Ștefan, de care s-a despărțit după 25 de ani. Când a fost invitat în emisiunea Denisei Rifai de la Kanal D,  artistul a fost întrebat dacă s-a iubit cu femei măritate, iar răspunsul lui a fost pe măsură.

Stați să mă gândesc (…) Da, cred că am fost. Țin minte că la Costinești, în perioada aceea (n.red. de început a trupei Holograf) era o doamnă care își adormea soțul cu somnifere ca să vină să se vadă cu mine în holul hotelului”, a dat din casă atunci artistul despre aventurile sale din tinerețe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net