Ce să faci ca să arăți ca Ramona Bădescu! Vedeta are 55 de ani și 60 de kilograme

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ramona Bădescu (55 de ani) a fost întotdeauna o femeie super admirată pentru calitățile sale fizice și nu numai.

Vedeta a știut mereu cum să se pună în evidență, ajutată fiind și de moștenirea genetică din partea părinților săi dar a avut mereu și mare grijă în privința alimentației și sportului. Actrița și cântăreața nu a făcut niciodată excese și s-a odihnit suficient astfel încât să fie mereu fresh și cu un tonus de invidiat. Click! a aflat direct de la Ramona Bădescu ce face ea mai exact pentru a avea același număr de kilograme, mai precis 60, la vârsta de 55 de ani.

Secretul este să nu faci excese și să fii constant în ceeea ce mănânci, puțin, des și mai ales pentru ca organismul să funcționeze bine după o vârstă este fundamental să bei multă apă să îți hidratezi organele și pielea. Urăsc să văd pielea de șarpe pe picioare, adică să fie uscată, după duș îmi pun ulei de migdale pe corp, aștept să se usuce puțin și apoi îmi pun halatul pe mine, să am pielea luminoasă, hrănită, hidratată. Dimineața beau un suc de rodie care este foarte bun, am terminat cu portocalele. O perioadă îmi făceam fresh de portocale, încerc să păstrez fructele de sezon, chiar dacă ai căpșuni și cireșe o bună perioadă din an, încerc să mănânc fructele și legumele de sezon, multe”, ne-a declarat Ramona Bădescu care este și o împătimită a sportului și a mișcării.

Acum am 60 de kilograme și încerc să mă mențin așa, să nu oscilez, pentru că este foarte greu să mai dau jos apoi. Merg și la sala de sport, sunt norocoasă pentru că este foarte aproape de mine. Fac câte 2 ore de mișcare pe zi. Merg la o sală foarte frumoasă care îți oferă multe opțiuni, de la pillates, la flexibility, posturală și multe altele, plus alte cursuri interesante de care sunt foarte încântată”, ne-a mai spus Ramona Bădescu.

Și-a hrănit fiul cu produse bio încă de la început

Ramona Bădescu nu este atentă doar la alimentația ei ci și-a obișnuit și fiul de 4 ani și jumătate, pe Ignazio Cali, să mănânce sănătos încă de mic.

Mă consider o femeie bogată nu pentru că am bijuterii și lucruri de valoare ci pentru că am un teren mic lângă Roma de unde iau produse bio de sezon,  acum sunt căpșuni, am pus castraveciori, roșii, ridichii, ceapă, usturoi, zarzavaturi cu care i-am gătit lui Ignazio de când era mic  și a crescut de mic cu plăcerea de a mânca zarzavaturi și fructe. Nu i-am dat niciodată ceva pasat la borcan sau mâncare semi preparată din comerț. I-am gătit întotdeauna eu, nici măcar bona, este important pentru copiii mici să îi îndrumi spre o alimentatie bună, să introduci încet-încet câte un ou. Îmi aduc aminte că unul dintre alimentele folosite mult pentru el în mâncare, pe lângă morcov, ceapă, usturoi, țelină, a fost dovleacul, care este foarte hrănitor pentru copii și ușor de digerat. Ignazio are acum 4 ani jumate și 23 de kilograme”, ne-a mai povestit vedeta despre cum l-a obișnuit cu mâncarea pe băiețelul ei.

A filmat la Roma și Capri pentru serialul „Egregora, comoara pierdută”

Recent actrița a filmat la Roma și la Capri pentru continuarea serialului „Egregora, comoara pierdută”, în regia lui Andrei Chiriac care nu  numai că este un film de acțiune dar și de istorie pentru că dezvăluie realități istorice ascunse pe care nimeni nu le-a făcut publice până acum.

Acum, în continuarea serialului „Egregora, comoara pierdută”,  m-am reîncarnat în timpurile actuale într-o jurnalistă. Încerc să descopăr în Italia  realități legate de bogățiile luate de romani de la daci, manuscrice, din toate popoarele contopite și cucerite de români. E o pagină e istorie foarte neclară. Iar lucrul cel mai senzațional în această situație este că am descoperit mormântul lui Vlad Țepeș la o biserică din Napoli în care am filmat...”, ne-a mai mărturisit Ramona Bădescu, nerăbdătoare să se lanseze serialul în care joacă și pentru care filmează acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
reghecampf si corina caciuc jpg
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
image
actualitate.net
image
actualitate.net