Ce se află în geanta unei vedete? Giulia Nahmany nu se dezlipește niciodată de plicurile de ceai: „Cine mă cunoaște știe că...”

Giulia Nahmany (41 de ani) este mereu o prezență elegantă la evenimente și nu numai și știe cum să își combine ținutele astfel încât să asorteze geanta potrivită la ele. Dar ce conține o geantă de vedetă? Actrița și cântăreața ne-a dezvăluit ce are mereu în poșetă.

„Doamnelor, sunteți de acord cu mine că în gențile noastre, indiferent de dimensiunea aleasă, încape un întreg univers? Noi femeile avem un talent extraordinar de a valorifica la maxim spațiul unei genți, iar acest talent cred cu tărie că este unul înnăscut. Iar uneori, se poate transforma chiar într-o superputere, căci nu putem știi de ce avem nevoie pe loc, iar cel mai bine este să fim prevăzătoare. Haideți să facem un exercițiu: eu vă arăt ce conține geanta mea, și voi îmi scrieți în comentarii ce se regăsește în gențile voastre. Cu siguranță în acest fel ne inspirăm unele pe altele și ne mai vin idei”, a pornit astfel Giulia Nahmany o adevărată provocare.

Așa cum era e așteptat, telefonul e un must în geanta fiecăreia dintre noi. Machiajele nici ele nu lipsesc, cu atât mai puțin ochelarii de soare. Însă Giulia Nahmany mai are ceva în geantă de care nu se poate despărți!

„În ordinea apariției în video (nu neapărat a importanței), #inmybag se află următoarele: telefonul mobil, ochelarii de soare, un parfum pentru păr (din categoria necesităților care nu sunt de fapt necesități, dar care amplifică starea de bine), carduri, bani cash (chiar dacă pare old fashioned, cred că este bine să avem și cash la noi), spray cu apă termală, airpods, pudră bronzantă și gloss de buze (preferatele mele absolute), un plic cu ceai (cine mă cunoste știe că în fiecare geantă am cel puțin un sortiment)”, a dezvăluit frumoasa vedetă.

Recomandă tărâțele de psyllium pentru problemele digestive

Este un fan al alimentației sănătoase și vegane și știe exact ce trebuie să consume pentru a se simți în formă și sănătoasă! Giulia Nahmany este extrem de încântată de tărâțele de psyllium pe care le folosește de ceva timp și le recomandă cu drag.

„Despre tărâțele de psyllium mărturisesc că auzisem în repetate rânduri, însă de abia recent am început să le folosesc. Haideți să vă spun care e treaba cu tărâțele din psyllium. În primul rând, trebuie să știți că acestea sunt fibre, ceea ce înseamnă că ajută enorm tranzitul intestinal și digestia. Apoi, dat fiind că sunt și solubile, absorb apă, facilitând eliminarea toxinelor, reglând nivelul de colesterol și al glicemiei (formează o substanță gelatinoasă care încetinește digestia alimentelor și aplatizează astfel curbă glucozei), și având un impact pozitiv asupra tensiunii arteriale și a musculaturii inimii”, povestește Giulia Nahmany.

Câte tărâțe de psyllium sunt recomandate zilnic? În jur de o lingură preferabil înainte sau între mese, amestecată cu minim 200 ml de apă. Este foarte important ca tărâțele de psyllium să fie însoțite de o cantitate generoasă de lichid, deoarece există pericolul de înecare. Eu obișnuiesc să le consum dimineața în combinație cu micul dejun , însă nu este neapărat o regulă. Ceea ce am observat este că de când le-am inclus în dietă, tranzitul intestinal s-a îmbunătățit considerabil și nu mai simt nevoia de ceva dulce după-amiază, deoarece senzația de sațietate se menține pentru mai mult timp”, a mai povestit vedeta despre beneficiile acestora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net