Giulia Nahmany este în culmea fericirii. O mare dorință i s-a împlinit: „Am așteptat cu nerăbdare”

Giulia Nahmany (41 de ani) și-a sărbătorit ziua recent și vine cu noi idei pe care le-a pus deja în aplicare. Avea de ceva timp în plan să își lanseze o revistă online destinată femeilor, iar ieri a făcut anunțul! Urmează și un site, cu același nume, la fel de atractiv și plin de multe informații utile.

 „Ladies, let’s celebrate a new era! (n.r.: Doamnelor, să sărbătorim o nouă eră!)

Am așteptat cu nerăbdare să împărtășesc cu voi acest proiect la care am lucrat intens în ultima perioada și iată că acum vă pot dezvălui despre ce este vorba: primul cover Maha Woman – Haute Wellness Magazine este aici și reprezintă preambulul site-ul MahaWoman.com care va fi lansat în curând și care va reuni tot ceea ce este mai relevant, mai actual și mai de folos pentru o viață trăită în armonie deplină, cu alegeri conștiente și cu recunoștință pentru experiențele unice ale fiecărei noi zile. 

Iar pentru că iubirea necondiționată este motorul vieții însăși, principalele subiecte pe care le voi aduce în atenția voastră în luna februarie, și pe care le găsiți evidențiate și pe coperta Maha Woman, au drept numitor comun lucrurile care înfrumusețează existența și care nu au nevoie de multe resurse pentru a produce efectul scontat”, a anunțat Giulia Nahmany ,care s-a pus pe coperta primului număr al revistei pe care a lansat-o.

Trăim într-o lume suficient de provocatoare și de bizară, o lume pe care cred cu tărie că o putem transforma încetul cu încetul, creându-ne deprinderi și obiceiuri esențiale pentru un trai de calitate. Însă, pentru a reuși, trebuie să ne unim forțele și să pornim împreună în explorarea Bine-ului la care aspirăm cu toții. Vă invit să faceți parte din comunitatea mea, iar luna aceasta, mai mult ca oricând, să vă ascultați (și) glasul inimii. Aveți doar de câștigat!”, a mai îndemnat vedeta femeile care o urmăresc.

Este adepta meditației

Giulia Nahmany nu este doar adepta unui stil de viață sănătos ci și a meditației pe care o practică destul de des pentru că a fost benefică în ceea ce o privește, mai ales atunci când a suferit de anxietate după pierderea mamei sale.

Știați că meditația are chiar puterea să ne reconecteze mintea și să ne ajute la gestionarea stărilor emoționale? Îmi amintesc că eu am început să practic meditația ca terapie împotriva anxietăților cu care mă confruntăm în urmă cu câțiva ani, imediat după pierderea mamei mele, și a atacurilor de panică care mă cuprindeau în momente complet neașteptate”, a împărtășit Nahmany părerea ei despre meditație.

Cu toții avem gânduri și emoții negative, însă câteodată, din pricina faptului că sunt prea multe, ne găsim în imposibilitatea de a le face față, astfel încât ne pot copleși până în punctul în care nu mai suntem capabili să le controlăm și ajungem să le somatizăm.Chiar și 10 minute de meditație zilnică sunt de un real folos pentru ordonarea gândurilor, pentru creșterea nivelului de toleranță la stres, și pentru consolidarea a ceea ce specialiștii numesc reziliența mentală și emoțională. Altfel spus, o adaptare optimă în față surselor majore de stres, sau a unor schimbări și evenimente care ne afectează profund și care au impact negativ asupra imaginii de sine, a planurilor de viață, a încrederii în propriile abilități etc”, mai spune în încheiere vedeta și antreprenoarea Giulia Nahmany căreia îi merg toate ca pe roate și pune în aplicare tot ceea ce gândește.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net