Ce scrisoare își trimite Giulia Nahmany la ceas aniversar, de ziua ei! „Să nu regreți nicio clipă că te lași cuprinsă de emoții puternice...”

Giulia Nahmany a împlinit 41 de ani pe 16 ianuarie. Frumoasa actriță și cântăreață este în cea mai bună formă a ei și s-a gândit cu ocazia aniversării sale la ceva inedit! Să își scrie o scrisoare în care să așterne toate lucrurile pe care nu are curajul sau deprinderea  de a și le spune zilnic, ceea ce le dorește tuturor și îi îndeamnă să procedeze la fel.

"Tu, cea din prezent, ți-ai scris vreodată o scrisoare în care să  așterni toate lucrurile pe care nu ai curajul sau deprinderea de a ți le spune zilnic? De ziua mea am decis să realizez în premieră acest exercițiu și chiar dacă este unul foarte personal, vreau să îl împărtășesc cu voi, dintr-un motiv pe care, iată, că îl împărtășesc tot în premierăÎn ciuda aparențelor sunt o fată  ca toate celelalte, uneori super încrezătoare, alteori mai nesigură și mai temătoare, însă a învăța să mă iubesc cu adevărat și comunitatea extraordinară  pe care am reunit-o aici, pe social media,  m-a ajutat să îmi îmbrățișez și să îmi accept toate vulnerabilitățile și, mai presus de toate, să mă simt foarte iubită și apreciată, lucru pentru care vă mulțumesc din toată inima!", a început să povestească Giulia Nahmany, care și-a scris de ziua ei o scrisoare  în care începe prin a-și mulțumi pentru că există!

„Este o scrisoare pe care v-o dedic și vouă”

"Scrisoarea pe care mi-o adresez mie, este o scrisoare pe care v-o dedic și vouă, pentru că este despre noi toate, despre emoțiile și aspirațiile interioare care, să fim sincere, sunt foarte asemănătoare. Și care chiar dacă par foarte "soft", ne fac să fim cât se poate de puternice", a mai adăugat Giulia Nahmany care a prezentat pe social media scrisoarea pe care a compus-o pentru ea, de ziua ei și care sună cam așa:

"Suflet drag și frumos,

Încep prin a-ți mulțumi pentru faptul că exiști. Și pentru că ți-ai păstrat nealterată în toți acești ani sensibilitatea. Acea sensibilitate care, vezi tu, nu este de fel un neajuns, așa cum poate te-au făcut cei din jur să crezi, ci, din contră, cel mai mare atu al tău. Un suflet sensibil este un suflet empatic, atent la nevoile celor din jurul său, dar și la cele proprii. Și oare nu empatia este dovada supremă a faptului că  suntem ființe umane? Să nu regreți nicio clipă că te lași cuprinsă de emoții puternice, că râzi în hohote, că ai momente de euforie dar și că îmbrățișezi, atunci când este cazul introspecția”, se îndeamnă Giulia Nahmany.

Mă bucur enorm că ai învățat să îți accepți toate stările, să ți le cunoști și să nu te ferești să le exprimi așa  cum sunt ele, nefiltrate, autentice.

Mă bucur, de asemenea, că ai reușit să îți găsești armonia în tot ceea ce faci, și chiar dacă uneori mai tinzi către extreme, te repliezi imediat și fără efort.

Nu uita că meriți tot ceea ce este mai bun! Și că lucrurile care sunt menite pentru tine, se vor întâmpla negreșit. Ești unică și tu știi asta!", a mai spus în încheiere vedeta, extrem de încrezătoare în forțele proprii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net