Giulia Nahmany, dorințe de Crăciun! Ce îi lipsește cel mai tare vedetei în preajma sărbătorilor

#Exclusiv Click!

Giulia Nahmany (40 de ani) adoră Crăciunul și în mod special sărbătorile de iarnă!

Odată cu intrarea în luna decembrie și apropierea sărbătorilor de iarnă, vedeta și-a amintit cât de frumos era Crăciunul atunci când era copil, avea părinții alături și îl petrecea la Viena.

„Asta este amintirea mea de Crăciun!”

"Când eram mici și mergeam cu părinții mei la niște prieteni în Viena, era orașul plin de luminițe era superb Crăciunul. Mergeam acasă la ei și ne făceau ciocolată caldă  și mâncarea era așa bună și caldă și ne uitam la filme, stăteam sub păturici, era atât de frumos, lângă șemineu. Asta este amintirea mea de Crăciun!”, ne-a povestit, ușor nostalgică, Giulia Nahmany.

Actriței și creatoarei de conținut îi lipsesc foarte mult părinții ei și asta o simte destul de greu, mai ales în preajma sărbătorilor.

Cel mai  mult când vin sărbătorile îmi este dor de părinții mei și de fiecare dată când este Crăciunul, deși primim diverse invitații, mi-aș fi  dorit totuși să am familia mea alături, pe părinții mei. Ei sunt acolo îngerașii mei și știu că au grijă de mine!

Dorința mea cea mai mare este să fie pace la nivel mondial, asta îmi doresc eu cel mai mult. Am această credință că poate într-o zi se va întâmpla!”, ne-a mai mărturisit Giulia Nahmany.

Vedeta este mamă de două fete, aproape amândouă adolescente și e de părere că de cum încolo lista pentru cadourile de Crăciun se mărește și se scumpește din ce în ce mai mult.

Caroline (13 ani) și Stephany (11 ani și jumătate) au crescut și lucrurile pe care și le doresc acum devin mai scumpe. Crăciunul devine mai costisitor”, a mai adugat Giulia Nahmany care o să gătească fel și fel de specialități pentru sărbătorile de iarnă.

„O să facem sarmale vegane, salată de boeuf de post, tot felul de salate, salată orientală, pește, cartofi la cuptor, orez, plăcintă, multe bunătăți”, ne-a mai spus Giulia Nahmany despre care se știe că a adoptat un stil de viață sănătos și este adepta rețetelor vegane.

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net