Ce se întâmplă, de fapt, în reality show-urile din România. Trăistariu spune adevărul: „Te chinuie, te traumatizează!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Reality show-urile sunt la mare căutare printre vedetele noastre! Se câștigă bani frumoși, dar chinul și umilințele îndurate în astfel de show-uri de tip concurs sunt pe măsură! Mihai Trăistariu a rămas traumatizat, după ce a fost o singură dată în junglă și se jură că nu mai calcă pe acolo. Nici măcar banii nu-l mai tentează!

Mihai Trăstariu a făcut duș complet dezbărcat la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" Sursa: Pro TV
Mihai Trăstariu a făcut duș complet dezbărcat la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" Sursa: Pro TV

Mihai Trăistariu (43 de ani) a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” ( Pro TV), în 2015. A fost primul lui reality show, desfășurat în junglă. Solistul s-a întors acasă cu bani frumoși în buzunare, însă spune că atunci a rămas cu traume mari, pe care nu le-a depășit până astăzi.

A refuzat, apoi, oferte la reality show-uri pe bandă rulantă, de la „Survivor”, până la „Ferma”. Solistul nu mai suportă să fie umilit și pus să se ia la harță de către producători, pentru nici o sumă de bani!

Mihai Trăistariu: „Am refuzat de trei ori «Dansez pentru tine» și o dată «Survivor»!”

Am refuzat <<Survivor>>, chiar la prima ediție. Nu am ajuns cu ei la discuții despre bani pentru că nu mai vroiam deja. Fusesem în junglă la <<Sunt celebru, scoate-mă de aici!>> prin 2015 și mi-a părut greu și am zis că nu mai vreau să trec prin traumele acelea.

La mine sunt niște traume pentru că te pune să te cerți. Producătorii te baîn culise și te pun să faci ceva, eu eram liniștit și ei ziceau: nu e ce vrem noi, tu ești altfel! Și eu ziceam: nu e adevărat eu așa sunt, liniștit! Am avut discuții mari cu ei, contre.

Mă tot chemau în afara taberei și mă puneau să mă ciondănesc cu ăla, cu aia, că altfel nu primeam nu știu ce bonusuri, de mâncare”, a declarat solistul, în exclusivitate pentru Click!

„Te pune să te cerți pentru audiență! Formatul e făcut ca să fii chinuit!”

Asta m-a deranjat în primul rând, și anume că sunt certuri construite pentru audiență, evident! Și probele la care nu puneau, erau dificile. M-au băgat în apă, deși eu am scris în CV-ul oficial că îmi este frică de apă, că eu nu știu că înot.

M-au dus la înălțime, urcam numai prin copaci de 10 metri, deși au am zis că mi-e frică de înălțime, de avion. Au folosit extremele, fricile astea ale mele ca să mă înspământe, că așa e formatul să fii chinuit. Și am zis că nu mai merge!

<<Survivor>> și <<America Express>> sunt pe același format. Te chinuie, te pune să cerșești, să alergi, să cauți.

Și la <<Dansez pentru tine>> de patru ori m-au chemat, dar le-am spus că nu știu să dansez, dar ei spuneau: nu, că te țin fanii în concurs! Tot insistau, eu nu am vrut să mă fac acolo de râs și să mă țină fanii în cocurs. M-au chemat până și la <<Ferma>>!”, a mai declarat solistul, pentru Click!

Gheboasă nu a rezistat decât o săptămână la "Survivor" Sursa: Pro TV
Gheboasă nu a rezistat decât o săptămână la "Survivor" Sursa: Pro TV

Gheboasă: „Nu rezistați două zile în junglă! Îmi făceam nevoile spate în spate cu Vica!”

Nu numai Mihai Trăistariu a dezvăluit umilințele și chinurile de neîndurat la care sunt supuse vedetele care aleg că meargă să facă bani în astfel de show-uri.

Trapper-ul Gheboasă i-a șocat și pe producătorii emisiunii „Survivor”, atunci când a plecat acasă după câteva zile petrecute în junglă. El nu a rezista la condițiile inumane pe care trebuia să le suporte acolo.

Trebuia să nu facem nevoile spate în spate. Eu îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau cu Vica. Mi-era și rușine. Mergeam prin pădure, ne vedeam c****ii unul altuia.

 Ne vedea c****ii unul la altul, ești nebun la cap? Ne făceam nevoile unii lângă alții, miroseam toți...”, a dezvăluit Gheboasă, în cadrul unui live făcut pe platforma Tik Tok.

Dacă vă duc în junglă două zile vă promit că de la foame fugiți de acolo! Am venit la soție acasă, la familie, al proiectelor mele. Nu-i o tragedie, asta e! ”, a declarat trapper-ul, pentru Click!

banner Cătălin Bordea și Nelu Cortea png

Câți bani se câștigă cu adevărat în reality show-uri? „Nu sunt sutele de mii de euro care se vehiculează!”

Ca să participe astfel de show-uri, vedetele cer bani frumoși. Contractele sunt confidențiale, iar sumele negociate sunt pe măsura notorietății de care se bucură vedeta respectivă, la acel moment.

Nu sunt sute de mii de euro, așa cum se vehiculează prin presă! 3.000-5.000-10.000-20.000 de euro, cam pe acolo se negociază cu fiecare în parte, depinde de cota respectivă vedete, la acel moment. La show-urile astea mai mari se iau și 20 000 de euro ”, au precizat surse din cadrul celor mai importante reality show-uri de la noi.

Conform acelorași surse, Click! a aflat că la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” vedetele de calibru mai mic au fost remunerate cu doar 3.000 de euro, iar cel mai cunoscut nume a primit în jur de 10 000 de euro.

La „Te cunosc de undeva” sumele câștigate de concurenți sunt ceva mai mari și pot ajunge lejer până la 20 000 de euro.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, noii câștigători de la „America Express", au plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Cei doi concurenți câștigători ai „Drumului Aurului” ar fi primit între 1000 și 1500 de euro pentru fiecare etapă la care au luat parte.

Dan Negru prezintă Tu urmezi

Dan Negru, despre cum sunt concurenții umiliți în reality-show-uri: „Sunt victorii care te coboară!”

Într-o postare pe Instagram, Dan Negru și-a exprimat și el, recent, revolta față de situația în care a ajuns televiziunea astăzi. Dan Negru a blamat faptul că postruile tv se întrec să exploateze slăbiciunile concurenților și să pună în posturi dificile, doar de dragul audiențelor.

" Audiența humiliting-show-urilor e încă mare în lume. Sunt victorioase. Dar sunt victorii care te coboară și înfrângeri care te ridică!

Am chiar scris împreună cu o colegă, MM, un format de tip humiliting: <<Șerifi de România>>. Între timp a face divertisment din slăbiciunile oamenilor a devenit o banalitate. În show-urile de umilire miză nu e câștigătorul ci învinsul față de care publicul trebuie să se simtă superior", a scris Dan Negru, într-un mesaj postat chiar pe pagina personală de Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net