Gheboasă, scandal cu mama biologică: „Nu vorbesc cu ea! Vrea bani de pe urma mea!”

#Exclusiv Click!

Gabriel Gavriș, alias Gheboasă este, la acest moment, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară. Cântărețul s-a remarcat într-un timp destul de scurt și a devenit un fenomen printre tineri. Deși acum are tot ce își dorește, Gheboasă a avut o copilărie nefericită, întrucât mama sa l-a abandonat la naștere. Recent, femeia a încercat să-și spele păcatele față de fiul ei și să-i explice de ce l-a abadonat. Gheboasă, însă, e de neînduplecat față de femeia care i-a dat viață.

Dacă acum se bucură de un succes imens în industria muzicală, copilăria lui Gheboasă nu a fost deloc una bună. A crescut fără mamă, iar tatăl său a făcut pușcărie, acuzat de furt.

Artistul Gheboasă (21 de ani) este de părere că mama lui biologică nu l-a vrut niciodată. Atunci când tatăl său era la închisoare, femeia l-a abandonat și, astfel, a fost luat de către autorități și dat în plasament unei familii. Cântărețul își iubește nespus tatăl și bunicii, dar mai ales pe părinții adoptivi.

Recent, femeia a încercat să-și înduplece fiul să o ierte, explicând pe TikTok de ce l-a abandonat. Artistul, însă, nu vrea să o mai vadă vreodată, convins fiind că mama lui nu vrea decât să profite de pe urma celebrității obținute de el.

Gheboasă: „E mama mea! Nu vreau, totuși, să arunc cu noroi în ea”

Gheboasă, cum îți explici ascensiunea asta a ta? Ai devenit practic vedetă peste noapte....

Sincer?! O numesc noroc, o numesc harul de la Dumnezeu, că altfel nu se poate explica, și, bineînțeles, creierul ăsta care scrie versuri.

Din ce te inspiri? Ai avut o viață grea....

Nu mai vreau să mă plâng acum că am avut o viață grea, dar am trecut prin multe și asta m-a făcut să învăț multe lucruri și să mă educ pe mine cumva.

Mai vorbești cu mama ta?

Nu! S-a trezit acum că sunt vedetă că trebuie să mă bage în seamă. Dar, am zis și repet, e mama mea. Nu pot să arunc cu noroi în ea. Mama mea m-a făcut, eu din cauza ei sunt aici. Dacă ea își dorește să vorbească pe TikTok despre mine nu am nimic să-i spun, pentru mine e un subiect încheiat.

Ea nu a încercat să vorbească cu tine?

A încercat, doar că eu nu pot să-mi permit să dau curs discuțiilor pe TikTok cu ea pentru că nu e caracterul meu așa.

Te-a sunat?

Nu! Nu m-a sunat, dar nici nu vreau, pentru că nu doresc să intru în jocul ăsta al ei. Ăsta e un joc pe TikTok, cineva se ia de tine ca să-i răspunzi, vrea să faceți un mare haz, să facă bani, e o mare nebunie, ceea ce eu nu-mi doresc să se întâmple.

Ce zice despre abdicarea de la „Survivor”? „Nu rezistați două zile în junglă dacă vă las!”

Cum te vezi așa peste vreo cinci ani?

Mă văd la casa mea, alături de familia mea, alături de toți cei dragi mie, de oamenii care mă susțin. Mă văd făcând muzică, nu mă opresc.

Tu ai plecat din junglă de focul nevastei...

Dacă vă duc în junglă la "Survivor" două zile vă promit că de la foame fugiți de acolo! Am venit la soție acasă, la familie, al proiectele mele. Nu-i o tragedie, asta e!

Un copil nu vrei?

Eu îmi doresc din suflet pentru că aș fi un tată perfect, dar nu se știe, lăsăm totul să fie o surpriză.

Te consideri un om bogat?

Sunt bogat sufletește că am familia lângă mine. Dacă te referi la bani, într-adevăr trapper-ii, dacă sunt așa cunoscuți acum, prind tot felul de oferte și fac bani. Cumva în 2023 se pot face bani mult mai ușor din muzică, facem bani din streaming, din vizualizări.

Cât ai luat cel mai mult la un concert?

Câteva mii acolo! Eu vin cu trupa, cu lăutarii, se mai împarte, nu știu exact.

Cine e Gheboasă?

Pe numele său real Gabriel Gavriș, Gheboasă trapperul din Târgoviște, în vârstă de 21 de ani, s-a făcut remarcat cu piesa „Dă-i țigancă“, al cărei videoclip a adunat până în prezent 12 milioane de vizualizări pe YouTube. Totodată, piesa „Dacă n-ai bani“, cântată de Gheboasă alături de Bogdan de la Ploiești și Lil Cagula, a făcut 31 de milioane de vizualizări în doar trei luni.

În urmă cu câțiva ani, trapper-ul a mai participat la un concurs de talente, dar și acolo a părăsit competiția tot după doar câteva etape. A început să posteze pe TikTok și să-și promoveze melodia pe care o lansase și a devenit rapid viral.

Gheboasă a uimit pe toată lumea atunci când s-a cerut acasă de la „Survivor România”, pe motiv că nu poate sta în junglă de dorul soției sale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net