Ce soție frumoasă are Ionuț Paladi! Artistul din Chișinău și-a dus familia în Egipt

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ionuț Paladi (38 ani), unul dintre cei mai iubiți artiști din Chișinău, s-a relaxat între concerte, într-o vacanță de vis în Egipt, acolo unde a plecat alături de familia sa, o soție superbă și un băiețel la fel de talentat ca tatăl său, Lucian, de aproape 9 ani.

Am fost la mare, în concediu în Egipt, acolo unde mi-am încărcat cumva bateriile pentru programul și evenimentele pe care le am în această perioadă. Am reușit să mă relaxez puțin alături de familia mea și cel mai mult ne-am bucurat de înotatul cu delfinii! A fost extraodinar!

Am realizat și o ședința foto de familie și ne-am întors din vacantă cu multe amintiri frumoase! Am trecut apoi la treabă, am avut un concert grandios la Sala Palatului, unde am fost chemat la bis, a fost o atmosferă foarte faină,  a dansat toată Sala Palatului.

Apoi am plecat la Suceava, sâmbătă, și duminică seară am avut un concert in Italia, la Ravenna. Urmează un concert foarte important pentru mine pe care îl pregătesc pe data de 11 mai la Iași", ne-a mărturisit Ionuț Paladi care și-a propus să organizeze spectacole cât mai dese.

De altfel, artistul din Chișinău este extrem de încântat de duetul pe care l-a făcut alături de Cornelia și Lupu Rednic pentru piesa „Peste tot e neamul meu", care a început să îi fie cerută cât mai des la evenimente. 

Artistul cântă alături de orchestra Lăutarii de la Chișinău, condusă de Maestrul Nicolae Botgros, și are colaborări de seamă cu Paula Seling și nu numai. 

A fost premiat de Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu

În luna februarie, Ion Paladi a fost recompensat și premiat la Chișinău de către Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, fiind decorat cu titlul de artist al poporului. Dar nu i-a fost deloc ușor până să ajungă aici. Părinții săi au jucat un rol important în formarea lui ca artist și s-au împrumutat de bani pentru ca el să își poată urma visul și studiile.

Anii 1990-2000 au fost grei și plini de neajunsuri. Părinții mei au împrumutat bani ca să pot lua lecții de pregătire pentru examenele de înmatriculare la colegiul de muzică. Am avut noroc și am obținut un loc bugetar, dar și o cameră la cămin.

Primul an a fost dificil, departe de casa părintească. Trebuia să-mi pregătesc singur mâncarea, care uneori îmi era luată cu obrăznicie de colegii din anul 4. M-am maturizat rapid și am învățat să mă descurc singur, mai ales că din anul al doilea de colegiu am început și să muncesc seara, cântând la o cafenea, astfel am început să devin independent și financiar”, a povestit artistul la un moment dat  pentru Click.

image
image
image
image
image
image
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
 Luminița Anghel s-a dat pe mâinile unui medic în care a avut încredere
image
actualitate.net
image
actualitate.net